Ponedjeljak, 12 Prosinac 2016 11:47

Božićni spektakl „Mi među zvijezdama“ u punom Grabriku

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

TRADICIONALNA BLAGDANSKA PRIREDBA POŽEŠKIH MAŽORETKINJA I TWIRLING KLUBA POŽEGA -

POŽEGA- Preko dvadeset godina Požeške mažoretkinje za svoje sugrađane organiziraju veliku plesno-scensku priredbu u Sportskoj dvorani Tomislav Pirca, popularni Grabrik. Nadolazeće blagdane tako je najavio pravi spektakl pod nazivom „Mi među zvijezdama“ u prepunoj dvorani. Sve je održano pod pokroviteljstvom Grada Požega i Požeško-slavonske županije, a sve plesače i brojne posjetitelje pozdravili su zamjenik župana za društvene djelatnosti Ferdinand Troha i požeški gradonačelnik Vedran Neferović.

Nekoliko stotina učesnika, od onih najmanjih do natjecatelja prikazali su brojne koreografije tematski inspirirani putovanjem od naših susjednih planeta do najudaljenijih planeta Sunčevog sustava. Osim nekoliko plesnih grupa Plesnog studija Marine Mihelčić, Požeških mažoretkinja i Twirling kluba Požega, nastupili su i brojnih gosti, mažoretkinje iz Pleternice, Velike i Jakšića, Plesna radionica Ilijane Lončar, gimnastičko društvo Sokol, Plesni klub Boa, djeca iz požeških dječjih vrtića, učeničke plesne skupine i pjevački zborovi iz OŠ Antuna Kanižlića, OŠ Julija Kempfa i OŠ Dobriša Cesarića.

Ovaj posebno dinamičan plesno-scenski spektakl pripremljen je po ideji Nataše Ledić, u realizaciji Marine Mihelčić, uz video projekcije koje je pripremio Dario Hak, glazbu i glas snimili su Glas do daske.com koji su bili zaduženi za za rasvjetu i svjetlosne efekte, a tekstove su čitali Dario Ledić i Hana Ledić.

Na kraju po običaju u dvoranu je ušao Djed Božičnjak a svi sudionici su ušli na plesni podij. Svi plesači su dobili prigodne poklone.