Ponedjeljak, 05 Prosinac 2016 10:37

Za Udrugu Osmijeh sakupili 11 tisuća kuna

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

HUMANITARNI KONCERT GRUPE COLONIA U PLETERNIČKOJ SPORTSKOJ DVORANI

PLETERNICA–Već nekoliko godina grad Pleternica organizira u predbožićno vrijeme humanitarni koncert s ciljem prikupljanja sredstava za nekoga u potrebi. Ove godine to je pleternička Udruga roditelja djece s poteškoćama Osmijeh. Koncert je održala Colonia i popularna Indira Levak u punoj Sportskoj dvorani OŠ fra Kaje Adžića. Koncert je bio besplatan, a dobrovoljni prilozi su se ostavljali po želji svakog pojedinca koji je želio doprinijeti boljem radu udruge.
Nekoliko puta Indira je zapalila publiku, u prvim redovima su bili osnovnoškolci i tinejdžeri najglasniji s rukama u zraku, a dobro su poznavali i pjesme Colonie, pa su ih pjevali zajedno s Indirom. Nekoliko puta ona je ponovila i zamolila da svi budu darežljivi da se što više novca prikupi za rad udruge.
Na kraju koncerta, nešto prije23 sata na pozornicu je došao i podatak o prikupljenim sredstvima, te veliki ček na kojemu je pisalo 11.074,15 kuna, što je dodatno raspoložilo posjetitelje u dvorani. Ček su primili članovi Udruge Osmijeh koji su zajedno s Indirom otpjevali još jedanput „Svijet voli pobjednike.