Srijeda, 30 Studeni 2016 12:53

"Frozen: Zaleđeno kraljevstvo" stiže u Kutjevo

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U snježnom kraljevstvu uvijek je zima. Elsa, princeza Arendella, ima kriokinetičke moći kojima može manipulirati ledom i snijegom...

Osvojite 2x2 ulaznice za predstavu pozivom na broj 060 632 632. Sve što trebate napraviti je nazvati i ostaviti svoje podatke (ime, prezime i kontakt telefon)

Popularna dječja predstava „Frozen:Zaledjeno kraljevstvo“ dolazi u Kutjevo, u Dvoranu kina u subotu 03.12. s početkom u 17:00 sati.

Ulaznice po cijeni od 40 kn mogu se kupiti u Turističkoj zajednici grada Kutjeva, a broj ulaznica je ograničen.

Inspiriran pričom Hansa Christiana Andersena, Snježna kraljica, Ljubomir Stanković napravio je dječju kazališnu predstavu i adaptirao ju na hrvatski jezik.

Redatelj i glumci odvode nas u predstavi u avanturu Snježnim kraljevstvom uz neustrašivu optimisticu Annu koja, uz pomoć gorštaka Kristoffera i nespretnog snjegovića Olafa prkosi ledenim opasnostima dok traga za sestrom Elsom čije su ledene magične moći ovile kraljevstvo u vječnu zimu. Uz mistična bića, neočekivane prevrate i prijateljstva ova dječija kazališna predstava, zimska čarolija za djecu i odrasle, donosi još jednu poslasticu za cijelu obitelj.

U ovoj dječjoj kazališnoj predstavi upoznajemo simpatične likove. Predstava ima i primjesa mjuzikla za djecu, jer je puna glazbe, igre, plesa i naravno dobre glume.

Režija i adaptacija na hrvatski: Ljubomir Stanković

Trajanje: 45 minuta

Produkcija: Portal komunikacije jdoo, PJ Produkcija