Četvrtak, 10 Listopad 2013 09:57

Crvena Jabuka snimila novi spot u Velikoj i Zlatnom lugu

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

PROMOVIRAN NOVI SPOT CRVENE JABUKE „ROĐENDAN“  -

 

EMOVAČKI LUG – Za vrijeme boravka u Velikoj kada su imali koncert na našoj manifestaciji Najduži stol, članovi banda Crvena jabuka a posebno Žera obišli su cijelu Veliku i okolinu i posebno im se svidjelo, naša okolina, priroda, bazeni. Došli smo na ideju da probamo nešto napraviti zajedno i uslijedilo je uskoro snimanje video spota na lokacijama u Velikoj. Zadovoljan sam ovom suradnjom i promocijom koju je dobilo naše mjesto u spotu, koji se već sada vrti na svim televizijama – objasnio je načelnik općine Velika Vlado Boban kako je došlo do suradnje koja je rezultirala video spotom.

 

IMG 0654U snimanje spota uključio se i Zlatni lug i prostori Krčme Zlatni lug, jer je uz ribnjake i u interijerima snimljeno dosta materijala za spot. – Mislim da je ovo dobro ispalo jer mi moramo od našeg Zlatnog luga stvarati brand. Mislim da nam ona daska s natpisom u tome pomaže, a posebno prikazana naša priroda, ribnjaci i ribarska kuća u odličnom spotu. Spot će sigurno biti jako gledan – istakao je Thomas Pandžić iz Zlatnog luga.

 

Zadovoljna je bila i cijela ekipa, od članova banda do režisera Murisa Beglerovića, glavne glumice u spotu Jovanke Božović, producenta Zorana Đurića, organizatora i snimatelja, Video produkcija Gotiva i Queen estrada. – Ovdje na Zlatnom lugu i u ovom kraju smo snimali i najlogičnije je da smo ovdje organizirali i promociju spota – rekao je Đurić, okupljenim brojnim novinarima, brojnim TV ekipama od Slovenije, Hrvatske, Republike Srpske, BiH.

 

Zadovoljan cijelim tijekom nastanka spota, a i krajnjim rezultatom bio je i Dražen Žerić Žera, frontmen Crvene jabuke, koji misli da ovo nije i zadnji projekt koji će raditi na ovim prostorima.

 

Medij