Petak, 17 Svibanj 2013 11:23

Dobra zabava i Hladno pivo

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

MOTO KLUB BULLS ORGANIZIRA MOTO SUSRETE NA PLETERNIČKOM HIPODROMU -

PLETERNICA -  Članovi Moto kluba "Bulls" i ove godine ugostiti će "bikere" iz cijele Hrvatske i šire na 4. po redu Moto susretu na pleterničkom hipodromu. Početak susreta najavljen je za petak, 17. svibnja gdje će biti okupljanje "bikera" i koncerti domaćih izvođača.

Za subotu 18. svibnja na rasporedu je doček svih gostiju nakon toga se vozi defile od 16:30h ulicama grada Pleternice, te nakon toga organizirati mnoštvo moto igara i na kraju velike koncert grupe Hladno pivo.

MK Bullsi pozivaju sve "bikere" i ostale ljubitelje motora, rock glazbe i dobre zabave, te se zahvaljuju svim sponzorima i gradu Pleternici koji su im pomogli da se održi ovaj događaj. Ulaz na susrete je besplatan kao i prošlih godina, a posjetitelje očekuje i bogata ugostiteljska ponuda te neizostavna dobra zabava.

- Lani nas je posjetilo 500-tinjak gostiju, a takav ili još bolji odaziv očekujemo i ove godine. Očekujemo mnoštvo "bikera" iz Hrvatske, ali imamo i najave dolaska Švicaraca, Austrijanaca, Nijemaca i Slovenaca - rekao je Tomislav Lucić, v.d. predsjednika MK Bulls.

 - Vjerujem da će okupljanje na hipodromu biti veliko. S obzirom da je svake godine rastao broj posjetitelja i "bikera" a ove godine očekujemo rekordnu posjećenost. Mi smo bili jedna tehnička podrška u ovoj organizaciji stoga smo i ustupili prostor hipodroma u Pleternici moto klubu. Subota je dan kada je najavljeno lijepo vrijeme i pozivam sve da se nađemo na hipodromu na koncertu Hladnog piva - kaže Antonija Jozić, zamjenica gradonačelnika grada Pleternice. Bulls 2013 Letak Podloga 05