Ispiši ovu stranicu
Petak, 12 Travanj 2013 12:38

Otvoren City Colosseum u Slavonskom Brodu

Ocijeni sadržaj
(19 glasova)

SHOPPING, KINO I 300 NOVOZAPOSLENIH  -

Jučer u 13 sati otvoren je City Colosseum, najveći i najmoderniji trgovački i zabavni centar srednje Slavonije • Na 50.000 četvornih metara 300 novozaposlenih s radošću očekuje ne samo svoje sugrađane već i posjetitelje iz cijele regije te susjedne Bosne i Hercegovine • Skoro sve prodavaonice i sadržaji završeni su, a nekolicina njih otvara se uskoro.

citySLAVONSKI BROD – Jučer u 13 sati otvoren je u Slavonskom Brodu City Colosseum, suvremeni trgovačko-zabavni centar ukupne bruto površine od 50.000 četvornih metara, koji uz ostalo sadrži u ovom gradu i regiji dugo očekivane kino dvorane. 300 novozaposlenih brinut će se za što kvalitetniju ponudu i usluge ovog centra koje sada osuvremenjuju život Slavonskog Broda i cijele županije. Ukupna vrijednost investicije u City Colosseum je oko 53 milijuna eura i jedna je od najvećih koja će ove godine biti realizirana u Hrvatskoj.

dalipi- Ponosan sam što smo ovaj veliki projekt priveli kraju i zahvalan sam svima koji su nam u tome pomogli, od lokalne zajednice do medija, koji su nas podržavali afirmativnim pisanjem. Izgradili smo moderan centar kojim će upravljati tvrtka Eco Development. Ulagači su privatni poduzetnici i tvrtke koje su vlasnici samoga centra. U pitanju je isključivo domaći kapital. Za sada je popunjeno 88 posto kapaciteta, a idućih dana očekujemo i veći interes za iznajmljivanjem preostalih prostora - rekao je direktor Nermin Dalipi prilikom otvorenja centra.

denis čupićAsset Manager Denis Čupić naglasio je da je cilj od ovog centra stvoriti centar urbanog života i sadržaja u Slavonskom Brodu i široj regiji. - Želimo da ovo postane glavna turistička destinacija trgovačkog turizma, da City Colosseum postane mjesto broj jedan za kupnju, zabavu, uživanje... - dodao je Čupić.

Prve dane rada City Colosseuma obilježava i bogat zabavni program. Na dan otvorenja nastupila je popularna pjevačica Jelena Rozga, a danas je koncertni nastup Ivana Zaka. Uz njih program su obogatili slavonskobrodski umjetnici, plesači i glazbenici: Dječje kazalište „Ivana Brlić-Mažuranić“, Brodski leptirići s Antonijom Vrkljan te plesna grupa Zumba Fitness.

donacija cityNastojanje City Coloseuma da u svoj program otvorenja uvrsti slavonskobrodske kazališne i estradne umjetnike pokazuje njegovu želju da se snažno uključi u život ovog grada, ali i da mu pomogne na druge načine. Tako je prilikom otvorenje predana i donacija Centru za inkluzivnu podršku Slavonski brod za djecu s posebnim potrebama u visini od 20.000 kuna.

city iznutraCity Colosseum koncipiran je kao mjesto zabave, druženja i kupnje za sve generacije. Svojim bogatim i raznolikim sadržajima ovaj prvi suvremeni regionalni trgovački centar stvara novi stil života regije. Prestižni i popularni brendovi čija ponuda je doskora izostajala u ovom kraju, poput C&A, H&M, NewYorkera, s.Olivera, Deichmanna, EXPERTa, Plodina i drugih donose novu kulturu shoppinga. CineStar vraća kino-predstave ne samo Slavonskome Brodu već i cijeloj regiji, uključujući prije svega Požežane. Velika dječja igraonica Twistera nudi nove oblike zabave za djecu, EXPERT donosi najsuvremenije kućanske uređaje i elektroniku, a najveće Plodine u regiji omogućuju nabavku namirnica i kućanskih potrepština i najizbirljivijim kupcima.

parkiralisteUdobnosti posjetiteljima City Colosseuma doprinose i velika besplatna parkirališta koja mogu primiti 1100 osobnih vozila, City Colosseum je odlično povezan s centrom grada od kojeg je udaljen nekoliko minuta. Cesta na kojoj se nalazi vodi prema zapadnom izlazu na autocestu A3, a prema jugu na granični prijelaz s Bosnom i Hercegovinom (od kojeg je udaljen par stotina metara).

dusparaObraćajući se brojnim posjetiteljima gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara istaknuo je kako posebno pozdravlja one kojima je ljubav prema Slavonskom Brodu pala na pamet i dovela ovakvu investiciju u grad. – Osim sedam milijuna putnika koji prolaze preko graničnog prijelaza, prema istoku kroz grad godišnje prođe 17 milijuna vozila, što govori o značaju ovog centra. Kao predsjednik brodske turističke zajednice znam da dolaze i šoping-turisti, kojih će sada zasigurno biti i puno više – istaknuo je gradonačelnik Duspara.

marušićSreću zbog otvorenja ovakvog objekta istaknuo je i župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić. - Sretan sam što su Slavonski Brod, županija i regija dobili ovaj lijepi trgovački centar. Sretan sam zbog trgovačke ponude, kulturnog i zabavnog života, ali najviše me usrećila činjenica što su naši brojni sugrađani ovdje dobili posao – rekao je Marušić.

Galerija slika