Nedjelja, 03 Svibanj 2020 10:26

Hana Ledić odlična na online plesnom natjecanju

Ocijeni sadržaj
(24 glasova)

PLESNI STUDIO MARINE MIHELČIĆ - 

POŽEGA - Nakon prestanka rada plesnih studija trebalo je vremena da se iz užurbanog tempa prebacimo u potpuno novi, puno usporeniji. Dok pokušavamo razumjeti što će nam donijeti sutra trudimo se naše plesače i plesačice motivirati da ostanu aktivni i da plešu kod kuće. Divimo se njihovom vrijednom radu i predanosti i pronalazimo načine kako bi oni svoj talent pokazali i dijelili. Tako smo do sada imali veliki broj plesnih izazova, plesno natjecanje u solima unutar našeg plesnog studija u raznim dobnim skupinama. Jako smo zadovoljni što su naši plesni izazovi potaknuli na ples i djecu koja nisu naši članovi, ali bez obzira slali su nam snimke svojih plesnih uradaka. To je ljepota plesne umjetnosti- spaja nas i kada fizički nismo zajedno – ističe Marina Mihelčić, plesni pedagog i voditelj Plesnog studija Marine Mihelčić te dodaje da pošto plesači nisu u mogućnosti ići u svoje plesne škole i na natjecanja, jako ih je obradovao poziv Kahli Lewis – plesne pedagoginje iz Engleske da sudjeluju na online plesnom natjecanju iDanceSpringcompetition.

Natjecanje je polučilo veliki uspjeh , podržano od stotina plesača iz cijeloga svijeta- Engleske, Irske, Španjolske, Rumunjske, SAD- a ,Novog Zelanda, Portugala, Filipina i naravno Hrvatske.

Naša Hana Ledić ostvarila je odličan uspjeh u velikoj konkurenciji. Sa solom modern / jazz – koreografija Marina Mihelčić osvojila drugo mjesto, a sa lyrical solom- koreografija Nataša Ledić treće mjesto. Renomirani sudci Colin Sinclair, Dollie Henry i MykalRand još su jedna od potvrda kvalitete i izvrsnosti ovoga natjecanja.

- U želji da što prije zaplešemo u našoj plesnoj dvorani pozdravljamo sve naše sadašnje i buduće članove! #ostanidoma i treniraj i pleši doma – Plesni studio Marine Mihelčić.