Četvrtak, 26 Prosinac 2019 09:40

Bliži nam se studijsko putovanje na 25. međunarodni sajam GAST u Splitu - prijavi se i spremno dočekaj novu turističku sezonu!

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

Ako si nezaposlena osoba do 25 godina ili iznad 54 godine starosti ili si osoba s invaliditetom – pridruži se našem timu i spremno dočekaj novu turističku sezonu!

Razvoj suvremenih programa osposobljavanja te provedba programa za prvu generaciju polaznika dio je projekta „Osposobljavanje osoba u nepovoljnom položaju za zanimanja u turizmu i ugostiteljstvu“, koji Učilište Link u partnerstvu s HZZ-om, Područni ured Požega i ugostiteljstvom Bilburger provodi, a ukupna vrijednost projekta je 1.333.301,39 kuna. Projekt se financira iz Europski socijalni fond u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.
Učilište Link u Požegi provodi suvremene programe osposobljavanja za zanimanja u sektoru turizma i ugostiteljstva iz područja kulinarstva, slastičarstva i posluživanja.
Polaznicima je pružena mogućnost izbora između tri ponuđena zanimanja –
- pomoćni/a kuhar/ica,
- pomoćni/a konobar/ica,
- pomoćni/a slastičar/ka
uz osigurane troškove prijevoza dolaska na osposobljavanje i praksu.

11

Sve nam je bliže studijsko putovanje na 25. međunarodni Sajam GAST u Splitu koje će se održati od 26.do 29. veljače 2020.g., a čije troškove u cijelosti (put, smještaj, prehrana) snosi nositelj projekta, Učilište LINK.
Ugrabite svoju priliku i uz odabir besplatne edukacije za jedno od ponuđenih zanimanja, besplatno posjetite sajam GAST, mjesto susreta vrhunskih profesionalaca za zanimanja u turizmu i ugostiteljstvu.
Sajam GAST 2020 u sebi objedinjuje nekoliko sajmova: prehrane, pića, hotelske i ugostiteljske opreme, vina, namještaja, sladoleda i slastica , kave i turizma te omogućuje kontakte s vodećim tvrtkama u ugostiteljstvu.
Sudionici će se upoznati sa gastro novitetima, izradama vinskih karata te ću u poticajnom i zabavnom okruženju moći unaprijediti svoja znanja i vještine.
Više o Sajmu GAST i nizu zanimljivih događanja koja nudi možete saznati preko linka:
https://www.gastfair.com/strucni-program/

Naglasak programa je na praktičnom osposobljavanju u novom profesionalno opremljenom praktikumu Učilišta Link, profesionalnoj kuhinji partnera Bilburger, slastičarskoj radionici Medeno srce te na Sajmu Gast.
Osim stručnih znanja i vještina polaznicima će se osigurati program usvajanja stručnog engleskog jezika.
Prijave i osposobljavanje, zdravstveni pregled i izdavanje sanitarne knjižice te svi potrebni materijali i oprema za polaznike programa su besplatni.
Stečena uvjerenja o stručnoj osposobljenosti za navedena zanimanja bit će upisana u e - radnu knjižnicu.

Postani i ti dio našeg tima!

Prijaviti se možeš:
osobnim dolaskom u Učilište Link, Primorska ulica 57, Požega,
e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
telefonom na: 098/642-547; 098/464-004
Sve informacije o programima osposobljavanja i uvjetima prijavemoguće je dobiti na telefonski broj 098/642- 547; 098/464-004

11a