Ispiši ovu stranicu
Subota, 14 Prosinac 2019 20:56

Bajka o maloj požeškoj princezi i Grad mojih snova kao plesni uvod u nadolazeće blagdane

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

PRED PREPUNIM KAZALIŠTEM ODRŽANE DVIJE PLESNE PREDSTAVE PLESNOG STUDIJA MARINE MIHELČIĆ - 

POŽEGA - Plesni studio Marine Mihelčić i ovog je prosinca uljepšao Požežanima predblagdanske dane dvjema plesnim predstavama.
Pred prepunim kazalištem izvedene su dvije plesne predstave, prva produkcija izvedena je s malim plesnim skupinama, a naziva Bajka o maloj požeškoj princezi, bila je upravo to, bajkovita priča u ovo predbožićno vrijeme koju je osmislila i ispričala upravo Marina Mihelčić.

Druga produkcija bila je za veće plesače, a nosila je naziv Grad mojih snova.

Koreografije za obje predstave osmislile su Marina Mihelčić, Nataša Ledić, Adrijana Jurić, Josip Biščan i Valentina Ivanišević.

U preko 20 točaka u svakoj od predstava plesači su imali priliku pokazati što su naučili u proteklih nekoliko mjeseci, a sljedeći nastup pripremaju već iduće subote u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc gdje će kao domaćini biti Požeške mažoretkinje koje slave 25 godina postojanja i rada i već tradicionalno Požegi s ljubavlju daruju plesni spektakl, ove godine pod nazivom „Eksplozija pjesme i plesa“. 21. prosinca od 18 sati očekuju vas nastupi Dječjih vrtića Požega i Šareni svijet, učenika OŠ Julija Kempfa, Antuna Kanižlića i „Dobriša Cesarić“, Plesne radionice Ilijane Lončar, Plesnog kluba Boa, Pleterničkih mažoretkinja, Mažoretkinja Jakšić, Plesnog studija Marine Miheličć, Twirling kluba Požega i naravno domaćina Požeških mažoretkinja, a neizostavan je i tradicionalni dolazak Djeda Božićnjaka.

Dva dana kasnije, 23. prosinca na Novoj TV slijedi finale Supertalent showa u kojem se natječe Benjamin Iličić, mladi twirlingaš i član Twirling kluba Požega koji je u protekla dva nastupa u ovom showu oduševio i publiku i žiri, a ovom prilikom pozivamo sve da gledaju njegov nastup u finalu i svojim glasom pomognu Benjaminu da postane novi Supertalent.

Galerija slika