Četvrtak, 19 Rujan 2019 09:43

Poziv za priključivanje najvećoj ekološkoj kampanji - Zelenoj čistki!

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Dragi sugrađani, članovi udruga i suradnici u javnim i gradskim ustanovama!

Ove godine nastavljamo s uključivanjem u najveću ekološku kampanju u Hrvatskoj Zelena čistka“, koja će se održati dana 21. rujna 2019. (subota). Podupiranjem kampanje doprinosimo podizanju svijesti građana i omogućujemo aktivno uključivanje građana u rješavanje problema vezanih uz očuvanje okoliša.

Ovim putem molimo gradske udruge, djelatnike gradskih ustanova i sve građane dobre volje da se odazovu ovoj akciji kako bi uspješno izvršili našu obvezu u sklopu ove kampanje i još bitnije – uredili zagađeni okoliš u našoj neposrednoj blizini.

Podaci o akciji:

  • datum: 21. rujna 2019. godine (subota)
  • vrijeme okupljanja: 08:30 h
  • mjesto okupljanja: na parkiralištu iza Gradske kuće, Trg Sv. Trojstva 1, Požega

Grad Požega osigurat će uključivanje komunalne službe u nabavu kontejnera za sakupljanje otpada, odvoz sakupljenog otpada na odlagalište otpada, kao i nabavu potrebnog ručnog alata i opreme za sudionike akcije –rukavice, vreće za smeće i ostalo.

Ipak, iz praktičnih razloga, molimo sudionike akcije da, ako ju posjeduju, ponesu svoju opremu. Prijevoz sudionika akcije do lokacija koje će se uređivati je osiguran.

Za ostale informacije i detalje organizacije možete se obratiti službenici Grada Požege Mirni Šimunović, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. T: 311 318.

Na navedeni kontakt molimo prijavite vaše sudjelovanje u ovoj akciji.

Unaprijed zahvaljujemo na odazivu!