Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2019 09:15

ARTine Vas daruju za početak plesne sezone

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

PAŽNJA! PAŽNJA!  

OSVOJI BESPLATNU GODIŠNJU ČLANARINU!!!

Nakon izuzetno aktivne i radne godine te pobjede na dva svjetska INTERNATIONAL DANCE OPEN natjecanja, zlatne ARTine otvaraju svoja vrata za nove članove i pozivaju Vas na upise u novu plesnu sezonu 2019./2020.

Njihova misija je traženje mladih, skrivenih, plesnih bisera! 
Ako ste u ovoj rečenici pomislili na svoje dijete, znate gdje trebate doći!!! - ARTina je pravo mjesto za Vas!

U „staklenoj dvorani“ na adresi Industrijska 23 očekuje Vas mlada i vesela ekipa, hrpa maštovitih i originalnih koreografija, te jako, jako puno zabave i smijeha!!!

Bave se različitim plesnim stilovima za rekreativce i natjecatelje (ritmika i ples za malce, show dance, moderni ples, jazz dance, suvremeni ples, lyrical, acro dance itd. Za mlade)

Trenerice Scenskog studija ARTina – Kristina Novak i Arijana Pospišil, aktualne su svjetske prvakinje u seniorskim, A liga, plesnim kategorijama - Lyrical i Suvremeni ples.

- Sve što tražimo od naše djece, prvo im osobno pokažemo, a onda ih učimo. You tube nikad nikoga nije naučio ništa osim nepravilne plesne tehnike, a s nepravilnom tehnikom dolaze i česte ozljede. Naše koreografije su unikati i originali. Apsolutno nas ne zanima kopiranje koreografija s You Tube-a jer smo perspektivne, maštovite i sposobne osmisliti izrazito kreativan i poseban original. To smo dokazale i na posljednja dva svjetska natjecanja na kojima su SVE naše koreografije, njih čak 11, završile na pobjedničkim postoljima. Koreografija I got flowers today, osvojila je zlatnu ulaznicu za GALA večer gdje se predstavlja 20 najboljih koreografija čitavog svjetskog natjecanja te besplatnu kotizaciju za svjetsko natjecanje IDO Beč 2020. Mi smo Vam jedna prava, mala obitelj! Super stvar je što smo Ari i ja još uvijek natjecateljice pa naši klinci i mladi nikad nisu sami u toj silnoj „šizi“, tremi i panici prije izlaska na plesni podij. I mi proživljavamo jednaki stres kao i oni pa se uvijek međusobno bodrimo, smijemo i plačemo...Što god treba u tom trenutku..hehe - rekla nam je vlasnica, trenerica i koreografkinja studija, Kristina Novak.

Prvi, probni sat je besplatan pa djeca slobodno mogu doći probati program, potrebno je samo rezervirati mjesto na vrijeme.

Prijaviti se možete u inbox Scenskog studija ARTina na linku ispod www.facebook.com/ARTina034 ili na broj 098 172 69 41.

NASLOVNA

Najsretniji/ija od Vas ima priliku osvojiti

BESPLATNU GODIŠNJU ČLANARINU!!!!! Sve informacije na linku https://www.facebook.com/ARTina034/videos/481950585978564/

Nagradna igra i upisi traju do 06.09. 2019.

 

Galerija slika