Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 08 Srpanj 2019 09:56

Odlični rezultati na World Dance Cup 2019.

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

PLESNI STUDIO MARINE MIHELČIĆ - 

Plesni studio Marine Mihelčić vratio se sa Svjetskog natjecanja – World Dance Cup za koji su se kvalificirali u Zagrebu u ožujku. 

- Bilo je to natjecanje za pamćenje, jer su se naši plesači našli sa 6000 plesača iz 63 zemlje svijeta. Sveukupno je bilo što natjecatelja što pratnje 12000 ljudi u prekrasnom gradu u Portugalu, u Bragi – istaknula je Marina Mihelčić.

Na natjecanje je iz Hrvatske išlo oko 50 plesača i to iz Zagreba, Kraljevice, Samobora, Pleternice i Požege. Požeških plesača plesača je bilo 5 u ukupno 7 kategorija.

Bili su to u mini - solo Nia Barišić, mini duo - Nia Barišić i Eva Krizmanić, u children mlađi Lora Ledić, u children stariji Hana Ledić , u seniorima solo Jakov Gugić, te u seniorskom paru Jakov Gugić i Hana Ledić.

- Svi naši plesači dali su sve od sebe, plešući sa najboljima na svijetu. Najbolji rezultat postigla je Hana Ledić sa solo musical u koreografiji Marine Mihelčić, osvojivši četvrto mjesto, što smatramo odličnim rezultatom. Sljedeće godine ovo natjecanje će biti u Rimu, a 2021. nadamo se u Hrvatskoj – dodala je Mihelčić.

Galerija slika