Petak, 08 Veljača 2019 09:12

Diljem Hrvatske „Tjedan ljepote“ u 11 gradova i više od 60 kozmetičkih salona

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

OD 11. DO 17. VELJAČE 2019. ZA SVE DJEVOJKE I ŽENE LIJEPE NAŠE  -

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske šestu godinu za redom organizira Tjedan ljepote u svrhu promicanja kulture njege lica i tijela te pružanja prilike što većem broju građana da posjete renomirane kozmetičke salone. Najljepša manifestacija Tjedan ljepote održat će se u periodu od 11. do 17. veljače 2019. godine, a sudjelovat će kozmetički saloni s područja cijele Hrvatske - više od 10 gradova. Saloni će u navedenom razdoblju svojim klijentima nuditi različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni, 1 tretman = 100,00 kn, čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća. Manifestacija ima i humanitarnu notu jer dio iznosa od kotizacija ide Dječjem domu Maslina Dubrovnik, najstarijoj ustanovi te vrste u svijetu.

Za vrijeme trajanja Tjedna ljepote je i Dan zaljubljenih pa tako svi imaju priliku pokloniti neki od tretmana svojim najdražima i učiniti im ovo Valentinovo posebnim. Ne propustite odlazak u kozmetički salon za vrijeme najljepšeg tjedna u godini te isprobajte onaj tretman koji vam je već neko vrijeme na popisu želja! Sada je pravo vrijeme! Kupone za Tjedan ljepote možete kupiti u salonima od 11. do 17. veljače a možete ih koristiti do 01. ožujka ili u dogovoru sa salonom. Možete kupiti neograničen broj kupona u izabranim salonima. Kuponi su prenosivi na drugu osobu tako da ih slobodno možete pokloniti nekome.

 - Tjedan ljepote nacionalni je beauty sadržaj koji će se po šesti puta organizirati od 11. do 17. veljače ove godine, a posvećen je svim djevojkama i ženama koje žele i mogu izdvojiti vremena za sebe. Diljem Hrvatske – ova manifestacija se odvija u šezdesetak kozmetičkih salona u 11 gradova s ponudom široke lepeze kozmetičkih tretmana po jedinstvenoj cijeni od 100 kn. U Zagrebu sadržaje Tjedna ljepote nudi Beauty Institutu Ageness vlasnice Sanje Buinjac, Loyalty članice Ženskog poduzetničkog centra – ističe Sanela Dropulić komunikacijski manager Ageness Beauty Instituta. Na žalost na popisu gradova nema niti jednog grada u Požeško-slavonskoj županiji, pa će naše djevojke i žene morati pohitati u susjedne gradove, Osijek, Viroviticu i Bjelovar ili do grada Zagreba gdje je na popisu najviše salona ljepote koji su uključeni u Tjedan ljepote.