Ponedjeljak, 24 Prosinac 2018 15:56

Marina Mihelčić na otoku Martinique trenirala njihove mlade plesače

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEGA - Marina Mihelčić na nedavno održano konferenciji za novinare istaknula je i kako je ponosna što je pozvana kao jedan od najuspješnijih trenera Europe na Martinique otok u Karibima, kako bi im postavila koreografije za odlazak na Grand Prix u Francusku sljedeće godine u kolovozu.

 - Tamo sam provela sedam dana , trenirajući njihove mlade. Prekrasna zemlja s još ljepšim pejzažima učinila je moj boravak na visokim ljetnim temperaturama ugodnijim. Kupanje na slikovitim plažama bio je događaj kao iz filma – istaknula je.

Ipak treniranje za sve koji nisu navikli na tako visoke temperaturu u ovo doba godine nije lako.

- Posao je to koji zahtjeva puno vremena, ovo nije moj zadnji posjet u ove krajeve. Kako sam kao i uvijek dala sve od sebe ne bi li djeca bila što bolja, ponude sam dobila i za druge destinacije – dodala je Mihelčić.

Susrela se i s ministrom sporta otoka Martinique, a bilo je i vremena za razgledavanje i uživanje u kulturi i znamenitostima otoka.

Nedavno je Plesnom studiju Marine Mihelčić stigla i ponuda iz Belgije da nastupaju ponovo za H&M u Parizu sljedeće godine. 

- Prije deset godina na nastupu u Grand Palis, moje djevojke su dobile svaka vaučer od 300 eura kako bi ga potrošile u H&M u Parizu. Bio je to nezaboravan vikend na produkciji koja je tada vrijedila petnaest milijuna eura, s novinarima iz cijeloga svijeta – istaknula je dodavši kako se sada otvara najčuvenija i najskuplja trgovina  na svijetu LA FAYETTE na CHAMPS-ELYSEES i upravo su u pregovorima za odlazak sljedeće godine u ožujku.

- Kao što vidite puno radimo i kao što smo najavili puno nas toga čeka i sljedeće godine – rekla je na kraju Marina Mihelčić.