Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 05 Studeni 2018 10:35

Odlični rezultati s plesnog natjecanja u Češkoj

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PLESNI STUDIO MARINE MIHELČIĆ - 

PRAG - Članovi Plesnog studija Marine Mihelčić, protekli vikend su bili na natjecanju u Pragu. Na natjecanju je sudjelovalo oko 1000 sudionika iz cijele Europe, a Plesni studio Marine Mihelčić u Češkoj je predstavilo 40 plesača i dvadeset devet roditelja.

- Uvijek je lijepo vidjeti neke nove plesače u Europi, i upoznati neki novi grad. Kada tome još dodamo i uspjeh koji smo postigli, možemo reći da su se i djeca i roditelji vratili presretni – istaknula je Marina Mihelčić i dodala kako su osvojili 12 zlatnih, 4 srebra i 3 bronce što u grupnom što u pojedinačnom natjecanju.

- Poseban ponos je što je naša talentirana plesačica Hana Ledić već po ne znam koji puta osvojila specijalnu nagradu sudaca. Ovaj puta to je besplatan odlazak u Rim na natjecanje. Postali smo prepoznatljivi u plesnom svijetu, uključujemo u naša putovanja i roditelje, zbog čega su posebno sretna njihova djeca. Naravno sreća je i za nas trenere Natašu Ledić i mene, čije su koreografije osvojile ove medalje – izjavila je Mihelčić.

   Uskoro Plesni studio priprema i zimske završne produkcije u kazalištu 23. prosinca. - jednu za male i jednu za velike.

       

Galerija slika