Nedjelja, 09 Rujan 2018 12:06

Ponosni vlasnici predstavili svoje limene ljubimce – sve redom oldtimere

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

6. MEĐUNARODNI OLDTIMER SUSRET “TROPHY ZLATNOM DOLINOM” - 

POŽEGA - Oldtimer club „Trophy“ Požega organizirao je 6. Međunarodni oldtimer susret “Trophy Zlatnom dolinom” koji se održava danas u Požegi. Susret je ispunio Trg Sv. Trojstva, okupivši članove brojnih klubova s nekoliko desetaka različitih vozila iz raznih dijelova Hrvatske, ali i okolnih zemalja.

Požežanima su ponosni vlasnici predstavljali svoje limene ljubimce i objašnjavali im specifičnosti i karakteristike svog vozila odnosno motocikla.

Sudionike i posjetitelje prigodnim je riječima pozdravio predsjednik Oldtimer kluba Požega Nikola Živanović koji se zahvalio svima onima koji su pomogli da se održi takva jedinstvena manifestacija.

Pozdravne riječi uputio je i zamjenik požeškog gradonačelnika Ferdinand Troha koji je organizatorima čestitao na entuzijazmu, a svim gostima poželio ugodan boravak u Požegi. Posebne čestitke uputio je članovima kluba u prigodi jubileja kluba, desetu obljetnicu rada sa željom za puno uspjeha u narednom razdoblju.

-Veseli nas šarenilo i gužva na našem središnjem trgu i brojni građani koji su odlučili današnje prijepodne provesti u društvu ovih izloženih ljepotana – rekao je Troha.

Nakon svečanog otvorenja oldtimeri su krenuli u pravcu Pleternice te Kutjeva gdje će posjetiti vinariju Galić, a potom će se uputiti prema Kaptolu i Velikoj gdje će se na školskom igralištu održati natjecanje u vožnji spretnosti. Iz Velike oldtimeri voze ponovo za Požegu gdje će se održati završni dio susreta uz svečanu večeru, podjelu priznanja i nagrada. U kupoli požeškog Veleučilišta nastupit će osječki The Red Roosters, a prema riječima organizatora, svi su dobrodošli.

Zajedno s manifestacijom 6. Međunarodni oldtimer susret “Trophy Zlatnom dolinom” održan je 12. Sajam antikviteta, tako upotpunivši izložbu odltimera na požeškom trgu.