Nedjelja, 02 Rujan 2018 14:16

Plesne koreografije Marine Mihelčić u bajkovitom Atriju Starog grada pod zvjezdanim nebom

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U ČAKOVCU JE ODRŽAN 27. IZBOR MISS HRVATSKE ZA MISS SVIJETA -

ČAKOVEC - I ove godine Plesni studio Marine Mihelčić bio je dio organizacije izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta koji je održan u Atriju Starog grada u Čakovcu.
- Kao koreograf dobila sam zadatak da osmislim plesne koreografije. Nije lako bilo plesati u mini haljinama na petama s Galko torbama, ali su to ove mlade djevojke uspješno odradile uz pomoć naše Adrijane Jurić. Također plesni izlazak u nošnjama uz pjesmu predivne Nine Kraljić bio je među zidinama staroga dvorca u Čakovcu vrlo bajkovit. Naporne generalne probe, vrlo zahtjevne televizije koja radi prijenos, donijele su rezultat – istaknula je Marina Mihelčić te dodala kako je ponos te večeri bio tim veći što su dio nastupa bili i naši najbolji twirlingaši Tihomir Bendelja, Adrijana Jurić i Bernard Barač, pokazavši svima ljepotu sporta kojim se bave.

- Bilo je nešto novo, biti dio ovakve produkcije. Tako smo bili u mogućnosti, pogledati haljine Ivice Skoke, Džemile Dilberović iz Lella Design, Zorana Aragovića i Galanterije Galko. Također smo uživali u pjesmama Nine Kraljić i Zsa Zsa (Žaže) – dodala je Mihelčić uz zahvalu direkciji Miss, a najviše Maji Vračarić i Tei Bulić koja je opet iskazala povjerenje i dala ovaj zadatak upravo njoj.

Miss Hrvatske 2018. je Ivana Mudnić Dujmina koja će predstavljati našu zemlju na izboru u Kini 8. prosinca, dok je prva pratilja Ana Maria Stančerić, a druga pratilja Tina Bačić. Miss fotogeničnosti 2018. je Lucija Damjanović.

I predstavnica naše županije, 18-godišnja Ivona Zednik iz Davora, nastupila je u Čakovcu, za što se izborila u natjecanjima po kategorijama s mentorim nekoliko tjedana prije samo superfinala.