Četvrtak, 02 Kolovoz 2018 12:33

Novouređeni KTC Požega danas otvorio svoja vrata za sve kupce

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEGA - KTC Požega otvorio je prijepodne vrata svog novouređenog supermarketa u Ulici Pavla Radića 46a u Požegi. KTC supermarket Požega je početkom ove godine proslavio punih 20 godina od otvorenja te svoje vjerne kupce očekuje u potpuno novom ambijentu.

U potpuno novom – modernom ruhu uživajte u bogatoj ponudi dnevno svježih proizvoda pekarnice, voćarnice i mesnice. Odjel suhomesnatih i mliječnih proizvoda nudi odličan izbor kao i asortiman ostale prehrambene robe, kozmetike, sredstava za osobnu higijenu te sredstava za pranje i čišćenje. U ponudi je i bogat izbor kućnih potrepština, posuđa i tekstila, školskog pribora, igračaka i dječje opreme. Na odjelu tehničke robe u ponudi je velik izbor hladnjaka i zamrzivača, perilica i sušilica, štednjaka, malih kućanskih aparata, prijenosnih računala (i opreme), tableta, telefona i televizora. Uz supermarket i dalje posluje benzinska postaja i poljoljekarna.

Tri najsretnija kupca osvojit će danas jedan poklon bon u vrijednosti 1.000 kuna te dva bona od 500 kuna, dok svaki 50. kupac na KTC benzinskoj postaji ima gorivo gratis. Osim toga, prvim kupcima ponudili su pjenušac, tortu, grickalice te slavonski grah.

Otvorenju je uz direktoricu centra KTC Požega Nadu Jandroković bila nazočna i Melanija Zorko, izvršna direktorica KTC-a iz Križevaca.