Četvrtak, 19 Srpanj 2018 13:28

Večeras “Fijaker” kod požeškog Poslovnog centra

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ROĐENDANSKI KONCERT „MAMA MIE“ I „DOLCE VITE“ OD 21 SAT -

 POŽEGA - Dva poznata ugostiteljska objekta požeška picerija „Mama Mia“, te slastičarnica „Dolce Vita“, smještene u Pješačkoj zoni Požege, slave večeras, u četvrtak 19. srpnja rođendane. Za tu prigodu priređuju veliki koncert za svoje sugrađane kada će nastupiti poznati tamburaški sastav „Fijaker“ iz Osijeka.

Ulaz na koncert se ne naplaćuje čime se poduzetnička obitelj Drežnjak želi zahvaliti svojim gostima i posjetiteljima, a očekuju podosta prijatelja i poslovnih partnera s kojima surađuju kroz sve ove godine. Uz besplatan ulaz za posjetitelje pripremaju niz iznenađenja kao što su degustacija vina Markota, kave Vladorena, piva itd.

Vrsni osječki tamburaši „Fijaker“ objavili su tri albuma sa nizom hitova među kojima su najpoznatiji „Kuća mala kuća sirotana“, „Kao vjetri sjeverni“, “Od života sve mi uzmite“, „Najljepši miraz“, „Par koraka od meraka“, „Kuma“ i druge, a posebno su se proslavili objavom najljepših lovačkih pjesama sa ovih prostora. Više puta su nastupali u ovom kraju uključujući Festival „Zlatni glas zlatne doline“ izvođenjem pjesme „Četrdeset jeseni“. Osebujnim načinom odijevanja, kvalitetom svirke i pjesme plijene pozornost publike koja ih rado sluša i sve njihove nastupe podari dobrom posjetom, te nagradi veselim pljeskom. Tako će sigurno biti i ovog četvrtka u Požegi.

Tekst: D.K.