Ispiši ovu stranicu
Petak, 13 Srpanj 2018 12:54

Gradovi Pleternica i Pakrac organiziraju besplatni prijevoz na doček reprezentacije u Zagreb

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

PLETERNICA/PAKRAC - Hrvatska nogometna reprezentacija je već i prije finalne utakmice ostvarila puno više nego što su mnogi očekivali, a vjerujemo da najbolje tek dolazi. U vjeri osvajanja naslova svjetskih prvaka u nogometu Grad Pleternica organizira besplatan prijevoz na doček hrvatske nogometne reprezentacije u Zagreb.

– Bez obzira na rezultat u finalu sigurna sam kako postoje mnogi koji će htjeti dočekati nogometaše koji su ostvarili povijesni uspjeh. Velika je stvar koja je učinjena do ovog trentuka, a sigurna sam kako ćemo naše nogometaše u Zagrebu ugledati sa zlatnim medaljama oko vrata – kazala je Jozić.

Napomenimo kako je prijevoz organiziran za stanovnike Pleternice i pripadajućih naselja te se svi koji žele biti dio atmosfere na dočeku mole da se prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 251-046. O detaljima puta ćemo pravovremeno izvijestiti sve prijavljene.

U prijavi molimo da obavezno navedete Ime i prezime, adresu, broj telefona/mobitela. Maloljetne osobe mogu ići samo u pratnji roditelja.

Besplatni autobusni prijevoz na doček reprezentacije u Zagrebu organizira i Grad Pakrac.

Polazak je u ponedjeljak u 11 sati s Gradske tržnice, a povratak iz Zagreba je oko 21 sat.
Zainteresirani se trebaju prijaviti danas do 14,30 na telefon 411-080.
Maloljetnim osobama dozvoljeno je putovanje isključivo u pratnji roditelja.

Foto: N1 televizija