Subota, 24 Ožujak 2018 14:00

Obitelj Hruška otvorili specijaliziranu prodavaonicu suhomesnatih proizvoda u Požegi u Cehovskoj ulici

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

POŽEGA / BJELIŠEVAC - Nakon dva desetljeća rada poznati proizvođač tradicionalnih slavonskih suhomesnatih delicija Vjenceslav Hruška predao je vođenje poslovanja svom sinu Damiru koji će nastaviti obiteljsku tradiciju jer želi ostati i opstati na svojoj rodnoj grudi, raditi s nadom da će i on moći svom sinu obiteljski biznis ostaviti u nasljeđe.

Preuzevši vođenje poslovanja mladi Hruška, Damir, sa svojom suprugom, uz veliku potporu oca odvažio se svojim kupcima približiti i otvorio je specijaliziranu prodavaonicu u Požegi u Cehovskoj ulici, u požeškoj Pješačkoj zoni, koja se nalazi gotovo u samom središtu grada.IMG 3604

U specijaliziranoj prodavaonici moći će se svakodnevno kupiti, od 8-13 sati radnim danom i subotom, proizvodi isključivo iz njihove vlastite proizvodnje, kulen, kulenova seka, domaća kobasica, čvarci, švargl, domaća slanina, te u prigodnom vremenu poput predstojećeg blagdana uskrsna šunka.

Želja je kako mladog tako starijeg Hruške da svojim kupcima budu nadohvat ruke i da oni ne moraju prelaziti i više od desetak kilometara kako bi mogli kupiti njihove delicije koje su sve traženije, ne samo u Požeštini već i izvan granica Slavonije i Hrvatske.

Na današnjem otvorenju specijalizirane maloprodaje uz obitelj Hrušku bili su njihovi brojni prijatelj i kupci koji su pozdravili s velikom radošću dočekali početak rada. Podršku je svojim dolaskom dao i požeški gradonačelnik Darko Puljašić, a prostor maloprodaje blagoslovio je kutjevački župnik vlč. Marijan Đukić.

Nakon službenog otvorenja uz goste i uzvanike koji su došli na otvorenje svi oni koji su se zatekli u prolazu imali su priliku degustirati ono nešto pravo i jedinstveno!