Breadcrumbs

Ponedjeljak, 12 Veljača 2018 08:47

Rektorova nagrada za odličnog studenta Zorana Jekića

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

POŽEGA / OSIJEK - Mladi Požežanin Zoran Jekić, 23-godišnji student i stipendist grada Požege na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku s prosjekom ocjena 5,00 na diplomskom studiju, dobitnik je ovogodišnje pohvale za uspješnost u studiranju Filozofskog fakulteta u Osijeku za akademsku godinu 2016./2017.

Pohvalu i prigodnu nagradu uručila mu je osobno dekanica Filozofskog fakulteta prof. dr. sc. Loretana Farkaš u petak 9. veljače 2018. godine na Svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća povodom obilježavanja 57. godišnjice djelovanja Filozofskog fakulteta.Zoran Jekić studentska pohvala

Zoranov uspjeh tim je veći budući da mu ovo nije prva nagrada i priznanje dobiveno tijekom studiranja. Ovaj student druge godine diplomskog dvopredmetnog studija Hrvatskog jezika i književnosti i Povijesti preddiplomski je studij završio 2016. godine te stekao zvanje sveučilišnog prvostupnika (baccalaureus). U slobodno vrijeme Zoran proučava hrvatsku povijest, odnedavno i kao član Hrvatskog povijesnog društva "Požežani". Rodnom gradu namjerava se vratiti već za nekoliko mjeseci nakon obrane diplomskog rada i stjecanja zvanja magistra edukacije Hrvatskog jezika i književnosti i Povijesti. Iskreno se nadamo da će Zoran uspjeti pronaći posao u Požegi u skladu s budućom diplomom kao i ostvarenim uspjesima tijekom studiranja. Zaista bi bila velika šteta kada bi silom prilika svoj kruh morao potražiti negdje drugdje.