Petak, 12 Siječanj 2018 10:56

Novac od Božićnog sajma darovali novorođenima

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

UDRUGA MLADIH OPĆINE KAPTOL -

KAPTOL – Udruga mladih općine Kaptol, na čelu s predsjednikom Dariom Lončarevićem, svoja obećanja ispunjava i dosadašnjim radom pokazuje i dokazuje da se puno toga može dobroga napraviti za svoju 20180111 170528zajednicu i mjesto u kojem žive. Nećemo sigurno pretjerati riječima ako kažemo da bi se i druge slične općinske sredine trebale ugledati kako i što rade mlađe generacije okupljene oko udruge koja je nositelj različitih manifestacija i koji doprinos daju kroz aktivnosti u kojima sudjeluju ili su nositelj nekih.

- Prije mjesec dana najavljivali smo provedbu određenih aktivnosti vezanih za božićni sajam. To smo uspješno i odradili na veliko zadovoljstvo brojnih naših mještana koji su podržali tu manifestaciju. Kako bi se to održalo maksimalno su se angažirali mladih s područja općine Kaptol koji su članovi naše udruge. Dio prihoda od humanitarnog božićnog sajma “Kaptolski zvonci”, koji se u Kaptolu održao 22. i 23. prosinca prošle godine ovih je dana podijeljen svim novorođenim bebama u našoj općini koje su se rodile u 2017. godini kojih je bilo 27. Roditeljima novorođenih su uručeni i poklon bonovi u iznosu od 300 kuna – rekao je predsjednik Udruge mladih općine Kaptol Dario Lončarević naglašavajući da na takvim i sličnim akcijama i manifestacija neće stati te da će se još više angažirati u radu za dobrobit zajednice u kojoj žive. 

20180111 170439Koliko smo iz razgovora s predsjednikom Lončarevićem mogli doznati imaju oni u planu raznih aktivnosti na kojima već rade kao i na određenim projektima koji će veoma brzo ugledati svjetlo dana. 

Nikako se u svemu tome ne smije izostaviti uključenost općine Kaptol i njenog načelnika Mile Pavićića koji svesrdno prati i podržava rad Udruge mladih Kaptol. Prema riječima načelnika Pavićića pomoć udruzi nikada neće izostati sve dok budu vidljivi rezultati, posebice humanitarni rad koji je do sada evidentan i hvalevrijedan.

Tekst/foto: Udruga mladih općine Kaptol