Ispiši ovu stranicu
Utorak, 02 Siječanj 2018 10:14

Prva beba Požeštine Elena Rehnicer iz Vidovaca

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

PRVA BEBA U POŽEŠTINI ROĐENA NAVEČER PRVOG DANA NOVE GODINE  -

POŽEGA - Prvu bebu Požeština je dobila prvog dana navečer oko 19 sati, kada je rođena Elena Rehnicer iz Vidovaca. Njoj u posjet došli su s poklonima požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i požeški gradonačelnik Darko Puljašić u pratnji ravnatelja OŽB Požega prof. dr. sc. Željka Glavića. Uz cvijeće majci, županija i grad su novčano nagradili malenu Elenu za prve dane života.

- Ovo je moja prva beba, curica Elena, duga je 50 cm i teška 3.210 grama. Tata Krešimir je sretan, već sinoć je došao da je vidi, a danas ga očekujemo u posjeti. Sve je prošlo u redu, sretna sam i zadovoljna i zahvaljujem dr. Musiću, babici Ankici i sestri Mireli, te ostalom osoblju - istakla je Valentina Andrijanić Rechnicer, ekonomistica koja je radila u trgovini.

Opća županijska bolnica Požega može se pohvaliti da je konačno zaustavila pad broja poroda, tako da je prošla i pretprošla godina identična po broju od 453 poroda. - Možemo reći da je u našem rodilištu zaustavljen trend pada broja poroda, a što će biti u 2018. godini sačekat ćemo do kraja godine. Što se tiče prvog poroda u 2018. godini, rodilja je došla u popodnevnim satima i rodila oko 19 sati. Sve je proteklo u najboljem redu, majka i dijete se oporavljaju i nadamo se brzom otpustu kući. Odmah nakon tog poroda uslijedio je drugi a jutros imamo u rađaoni porod u tijeku – istakao je predstojnik Službe za ginekologiju i porodništvo OŽB Požega, mr. sc. Božidar Njavro dr. med.

Galerija slika