Utorak, 10 Listopad 2017 10:13

Požežani odlični i na domaćem terenu

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

55. KUP HRVATSKE U GIMNASTICI - REGIJA ISTOK 4. KOLO B I C PROGRAMA -

POŽEGA – Proteklog vikenda u organizaciji Gimnastičkog društva "Sokol" iz Požege održano je 4. kolo Kupa Hrvatske, regije istok u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici u B i C programu.

Nastupilo je 9 klubova iz 8 gradova naše regije: Vinkovci, Valpovo, Vukovar, Osijek, Beli Manastir, Đakovo, Sl. Brod i Požega kao domaćin. Na natjecanju je sudjelovalo 180 natjecatelja i to 150 djevojčica i 30 dječaka.

Rezultati Požega muška sportska gimnastika:

Ml. kadet C program- LEON PEJŠA- osvojio pojedinačno 4. mjesto

kadetI C program- NIKOLA MACALJUK- pojedinačno 4. mjesto

MATKO BADROV- pojedinačno 6 mjesto

junior B program- JAN LETIĆ- pojedinačno 1. mjesto

*Svi ovi dječaci ostvarili su plasman na Završnicu kupa Hrvatske u B i C programu

Rezultati ženska sportska gimnastika:

Ml. juniorke C program- ekipno- A. DEVČIĆ, L. MARKANJEVIĆ, R. SALAK, K. KRMPOTIĆ, L. KLINČIĆ, M. LJ. NOSIĆ, L. MAJETIĆ, T. ČAVEC- osvojile su 3. mjesto. Najbolja pojedinka Tea Čavec zauzela je 2. mjesto.

Juniorke C program- ekipno- A. GRGIĆ, E.ŠOLIĆ, J. MAJETIĆ, J. NIGOVIĆ, L. KUKIĆ- osvojile su ekipno 3. mjesto. Najbolje pojedinke Ema Šolić koja je zauzela 5. mjesto i Ana Grgić koja je zauzela 6. mjesto.

Seniorke C program- ANDREA DOŠLIĆ- pojedinačno 4. mjesto

TONKA PAVELIĆ- pojedinačno 1. mjesto

Juniorka B program- ANTONIA NIGOVIĆ- pojedinačno 2.mjesto

Ovo je bilo zadnje kolo C i B porgrama u ovoj sezoni, a natjecatelji koji su svojim trudom i odličnim rezultatima tjekom cijele sezone osigurali odlazak na Završnicu kupa Hrvatske u C i B programu koje će se održati od 3.-5.11.2017. U Nacionalnom gimnastičkom centru ATON u Nedelišću su: Leon Pješa, Nikola Macaljuk, Matko Badrov, Jan Letić, Tea Čavec, Ana Grgić, Andrea Došlić, Antonia Nigović, Tonka Pavelić.