Ponedjeljak, 09 Listopad 2017 11:49

Vježbanjem postanite najbolja verzija sebe

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

BASIC FOR LIFE PROGRAM NOVOST U POŽEGI - 

POŽEGA - Od nedavno su Požega i njeni stanovnici bogatiji za još jednu sportsku aktivnost koja se provodi u poslijepodnevnim i večernjim satima u Domu umirovljenika u Požegi, a radi se o programu Basic for life. 

Voditeljica je licencirana trenerica Marijana Devčić koja pojašnjava da je riječ o programu koji je osnova za život, odnosno jakost kroz snagu s vlastitim tijelom.

- Pokret i vježba su osnovne stvari kako bi vaše tijelo i um funkcionirali besprijekorno. Ne zaboravite kako je čovjek biće koje mora biti u stalnom pokretu, a svjedoci smo kako smo upravo kretanje zaboravili i prepustili se sjedalačkom načinu života koji nam je donio brojne zdravstvene probleme i naravno višak kilograma. Sustav Basic for Life je sustav treninga koji se sastoji od vježbi i metoda rada koji će na najsigurniji, najefikasniji, najprimjereniji i održivi način dovesti svakog vježbača do njegovog cilja. Taj cilj je da vježbač postane najbolja verzija sebe i to je za svakoga moguće. Bez obzira želite li izgubiti višak masnog tkiva, oblikovati tijelo ili povećati mišićnu masu, ovaj trening je “baza” grupnih programa. Utjecat će prije svega na oblikovanje tijela i razvoj snage, dok će visoko intenzivni “finish” treninga pržiti masnoće do 48 sati nakon treninga - ističe trenerica Marijana Devčić.

Treninzi se odvijaju od ponedjeljka do petka od 17,00 sati prema rasporedu koji se može provjeriti na službenoj facebook stranici Fit for life-Basic for life https://www.facebook.com/basicforlife33/