Ispiši ovu stranicu
Subota, 07 Listopad 2017 18:09

Boban donio tri boda Slavoniji

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

3. HNL ISTOK - 8. KOLO -

SLAVONIJA – MLADOST 2:1 (2:1)

POŽEGA - Igralište NK Slavonije. Gledatelja 150. Sudac Jurica Culej (Slatina) pomoćnici Lončar (Čačinci) i Gašparić (Virovitica).

STRIJELCI: 1:0 Boban (20), 2:0 Boban (28), 2:1 Sučić (38.-11m)

SLAVONIJA: Rezo, Puntarić, Majstorović, Boban, Včelik, Sokić, Marčetić (od 71. Plešić), Podobnik, Božić, Smojvir (od 65. Grbeš), Jakešević (od 90. Karačić). Trener Krešimir Brkić.

MLADOST (Ž): Srbljanović, Pleić (od 77. Vrbanić), M.Bošnjak (od 71. Markuz), Grgić (od 88. Vukek), Sučić, Trupac, I.Bošnjak, Mlinarić, Kosanović, Renić, Furmek. Trener Nikola Papac.

ŽUTI KARTONI: Majstorović, Boban, Podobnik, Jakešević (Slavonija), Pleić (Mladost).

Odlična utakmica odigrana je na stadionu pokraj Orljave u susretu Slavonije i Mladosti iz Ždralova. Od samog starta utakmice domaći i gosti su krenuli borbeno i agresivno uz dosta prekršaja. Slavonija je uspjela upisati drugu prvenstvenu pobjedu te se malo približiti sredini tablice, ali i gosti su imali svoje šanse da uzmu barem bod. Slavonija je nakon pola sata igre povela 2:0 golovima Bobana koje je postigao gotovo na identičan način. Kod obadva gola gostujući igrači stajali su predaleko od Bobana i pustili ga da puca sa ruba kaznenog prostora te je obadva puta prevario vratara pogodivši bliži kut. U 38. minuti na sugestiju pomoćnika, glavni sudac utakmice pokazuje na bijelu točku za goste, a na 2:1 i konačni rezultat smanjio je Sučić. Greda domaćih zatresla se u sudačkoj nadoknadi nakon kornera kada je na odbijenu loptu sa 12m pucao mladi Ivan Bošnjak. U nastavku utakmice domaći su malo stali, a posjed lopte preuzimaju gosti i pokušavaju doći do barem boda. Jedan takav pokušaj u 54. minuti fantastično je obranio Rezo, na centaršut s lijeve strane odlično je pucao Furmek no Rezo ipak uspješniji. Do kraja susreta i jedni i drugi su se agresivno borili na sredini terena za što su većinom domaći kažnjeni sa žutim kartonima, ali bez prave prilike za postizanje golova.

Tekst/foto: A. Protić

Galerija slika