Petak, 06 Listopad 2017 10:30

Nastavak intenzivnog rada s mladim strijelcima

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA GSD "POŽEGA 1871" -

POŽEGA – Sinoć je održana Izvještajna Skupština GSD "Požega 1871" kojoj je nazočilo dvadeset redovnih članova ovoga Društva i njihovi gosti.
Predsjednik GSD-a gospodin Željko Peternel pozdravio je nazočne i zahvalio se na odazivu, a minutom šutnje odana je počast preminulom blagajniku Željku Ribić te svim preminulim članovima Društva.
Poslije protokola nazočnima je podneseno Izvješće o radu Društva i aktivnostima koje su se provodile tijekom proteklog perioda te financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora. Izvješća su jednoglasno prihvaćena od strane članova Skupštine, a nazočnima je predložen i Plan rada za naredni period 2018./2019. te Financijski plan.
Picture 001

Poseban naglasak stavljen je na nastavak rada s mladim naraštajima kroz Školu streljaštva, a po programu koji je postavio trener Zoran Špoler, trener streljaštva i zvanjem vrhunskog sportaša I. kategorije po kategorizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora, višestruki osvajač medalja s europskih i svjetskih prvenstava, a pod stručnim vodstvom profesora kinezologije gospodina Zorana Čokrlića.
Dio programa i plana svakako je nastavak intenzivnog rada sa strijelcima kojih je trenutno pet u kadetskoj kategoriji te pripreme seniora natjecatelja za I.B Ligu. Naročito je istaknuto zadovoljstvo što se u Društvu oformljuje ekipa Seniorki koje svakoga dana pokazuju sve bolje rezultate te se u društvu nadaju da će vrlo brzo i one moći nastupati na natjecanjima Hrvatskog streljačkog saveza.
Ovim putem GSD "Požega 1871" poziva sve zainteresirane za školu streljaštva i aktivno provođenje svoga slobodnog vremena, uz stručno vodstvo, sigurno i pravilno rukovanje oružjem u kontroliranim uvjetima i kroz ovaj plemeniti sport. Svi zainteresirani mogu doći ponedjeljkom i četvrtkom od 18,00 do 20,00 sati na Streljanu u sklopu Športsko-rekreacijskog centra u Požegi.