Petak, 24 Kolovoz 2012 14:18

Pobjeda Krčevini na jedanaesterce

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

HUMANITARNI NOGOMETNI TURNIR 4. UDRUGE -

PAVLOVCI – Na stadionu NK Mladost Pavlovci odigran je humanitarni turnir četiri udruge, koji je posvećen 18-godišnjem Antunu Vinkoviću, koji je zbog svoje bolesti danas vezan za invalidska kolica, no još do prije nekoliko godina iako već s jakom progresijom bolešću igrao je nogomet s vršnjacima. Uz ovo druženje udruga sakupljana je i potrebna pomoć za Antuna.

Nogometni susreti igrali su se između Udruge raseljenih iz Bosne Krčevina iz Zagreba, Udruga Komušana i prijatelja raseljenih Komušine iz Brestovca, Udruga bosanske Posavine iz Požege i Udruga Rama iseljenih Ramaca iz Požege. Nakon međusobnih razigravanja u finalnoj utakmici sastali su se ekipa Komušine i ekipa Krčevine, koja je završila neriješeno, a nakon izvođenja jedanaesteraca bolja je bila Krčevina s 8:7. Drugo mjesto tako je pripalo domaćinima Komušini, treće Posavljacima a četvrto Ramcima.

Pehare i zahvalnice u Vatrogasnom domu DVD Brestovac uručio je načelnik općine Zdravko Mandić, a večer je nastavljena uz pečene odojke i četiri vrste bosanskih pita. Uz folklor tu je svirala šargija i violina.