Ponedjeljak, 21 Kolovoz 2017 12:28

Odigrano 1. kolo nogometnog kupa Požeško-slavonske županije

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ODREĐENI SU PAROVI 2. KOLA NOGOMETNOG KUPA -

POŽEGA – Proteklog vikenda odigrane su utakmice 1. kola kupa Nogometnog saveza Požeško – slavonske županije. Nije bilo nikakvih iznenađenja, a najuvjerljivije pobjede ostvarili su Lipik 1925, Papuk (Velika), Dinamo (Vidovci) i Kutjevo.

U najjačem paru 1. kola četvrtoligaš Hajduk (Pakrac) je u Jakšiću pobijedio istoimenog županijskog prvoligaša rezultatom 1:2. U 2. kolo plasiralo se 10 županijskih prvoligaša dok se osim Jakšića od kupa oprostio i Slaven (Gradac) koji je uvjerljivo poražen u Vidovcima.

Od požeških klubova u 2. kolo prošla je i Požega sigurnom pobjedom u Sulkovcima kao i Croatia (Mihaljevci) uvjerljivom domaćom pobjedom nad imenjakom iz Donje Obriježi. Gradski županijski trećeligaši Lipa (Stara Lipa) i Parasan (Golobrdci) završili su natjecanje u kupu porazima na gostovanjima u Zagrađu i Velikoj.

U prostorijama Saveza danas su ždrijebom određeni parovi 2. kola kupa koje će se igrati narednog vikenda. Na izvlačenju su bili prisutni predstavnici Požege, Tim osvježenja i Dinama (V) kao i tajnik Marijan Rudež i instruktor Damir Bognar.

U subotu, 26. kolovoza s početkom u 17,30 sati sastaju se Požega – Hrvatski dragovoljac (Drenovac).

Ostale utakmice igraju se u nedjelju, 27. kolovoza u 17,30 sati. Sastaju se Mladost (Pavlovci) – Kaptol, Tim osvježenje (Kuzmica) – Dinamo (Badljevina), Dinamo (Vidovci) – Papuk (Velika), BSK Buk – Kutjevo, Graničar (Zagrađe) – Slavonija (Prekopakra) i Croatia (Mihaljevci) – Dinamo (Rajsavac).

Posljednji par 2. kola je Hajduk (Pakrac) – Lipik 1925 (Lipik). Termin odigravanja te utakmice dogovorit će ti klubovi jer Pakračanima narednog vikenda kreće prvenstvo 4. HNL.

Rezultati 1. kola Kupa:

Graničar(Bučje) – Tim osvježenje (Kuzmica) 0:5

Slavonija (Prekopakra) – Eminovci 1:1 (6:5j)

Dinamo (Rajsavac) – Kamen (Vetovo) 4:3

Croatia (Mihaljevci) – Croatia (Donja Obrijež) 5:2

Hrvatski dragovoljac (Drenovac) – Poljana 3:0 bb

Graničar (Zagrađe) – Lipa (Stara Lipa) 4:0

BSK (Biškupci) – Dinamo (Badljevina) 0:3 bb

Sulkovci - Požega 1:4

Jovača (Marino selo) – Kaptol 0:3

Papuk (Velika) – Parasan (Golobrdci) 11:1

Jakšić - Hajduk (Pakrac) 1:2

Dobrovac - BSK Buk 1:3

Dinamo (Vidovci) – Slaven Gradac 8:0

Lipik 1925 - Sloga (Trenkovo) 11:0

Omladinac (Čaglin) – Mladost (Pavlovci) 1:2

Kutjevo - Ovčare 8:0.

Tekst: J. Bešlić Foto: T. Protić