Banner 750x94 autoservis gavran

    cerada 7x1 autoservis gavrann

Breadcrumbs

Utorak, 11 Srpanj 2017 12:31

Ekipa „Dream team“ Požega pobjednik kupa

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

1. KUP GRADA POŽEGE U DISCIPLINI LOV ŠARANA -

POŽEGA - Proteklog vikenda (od 07.- 09. srpnja) u organizaciji Športske ribolovne udruge „Ulovi i pusti“ i Športskog ribolovnog društva „Požega" na Jezeru Požega u prigradskom naselju Turnić održan je 1. Kup grada Požege u disciplini Lov šarana.

Na natjecanju je nastupilo 11 ekipa sa po tri člana od kojih je većina sastavljena od iskusnih natjecatelja u Lijepoj našoj. Nakon 52 sata neizvjesne borbe za svaku ribu po izuzetno nepovoljnim i zahtjevnim vremenskim uvjetima za ribolov (velike temperature zraka i jedno olujno nevrijeme u trajanju od dva sata) natjecatelji su ipak ostvarili zavidne rezultate.

Pobjednici prvog kup natjecanja je ekipa CT „Dream team“ Požega u sastavu Robert Beble, Igor Lončarević i Josip Matišić, drugoplasirana ekipa je CT „MrmakBaits“ iz Slavonskog Broda, Karlovca i Osijeka u sastavu Dražen Jurković, Tomislav Milković i Tihomir Crnećki dok je trećeplasirana ekipa CT „Kumovi“ u sastavu Juraj Radić, Goran Zukanović i Josip Stipčević iz Požege.

Veleulov je ostvario natjecatelj Robert Hodonj iz ekipe CT “MBaits International“ iz Osijeka.

Ovim natjecanjem još je jednom potvrđeno da se jezerom Požega dobro gospodari i da jezero svojom veličinom i infrastrukturom može zadovoljiti organizaciju ovako velikog natjecanja.

Tekst/foto: Požeški sportski savez