Ispiši ovu stranicu
Subota, 08 Srpanj 2017 09:40

Nastupilo 12 malonogometnih ekipa 5+1, a najbolja ekipa TO Orljava

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

TRADICIONALNI 6. MALONOGOMETNI TURNIR TEMELJNIH OGRANAKA HDZ GRADA POŽEGA -

VIDOVCI – Na stadionu NK Dinamo Vidovci odigran je tradicionalni 6. Malonogometni turnir Temeljnih ogranaka HDZ-a grada Požega. Na ovogodišnjem turniru okupilo se 12 ekipa, koje su po modelu izvlačenja iz pehara igrale jedna protiv druge.

Prije početka turnira čelništvo GO HDZ-a na čelu s predsjednikom Darkom Puljašićem, požeškim gradonačelnikom i zamjenicima Ferdinandom Troha i Mario Pilonom položili su vijence podno spomenika 63. samostalnom bataljunu. – Ovo je naša tradicija, koju smo uvijek održavali oko Dana državnosti RH, nadamo se dobrom druženju, dobrom nogometu, bez politike, da djeca i mladi razvijaju svoj sportski, zdravi duh u zdravom tijelu. HDZ kroz ovo svakako promovira svoje zajedništvo, a na ovaj način pomoći ćemo mladima da se što više usmjere u sport. Mi u GO HDZ Požega imamo 22 Temeljna ogranka a na ovogodišnjem turniru imamo 12 ekipa, a želim svima da najbolji pobijedi – istakao je Darko Puljašić, koji dodaje da je do sada ekipa iz Šeovaca imala već dva odnesena trofeja.

Na terenu su se paralelno igrale dvije utakmice, a turnir se odužio dugo u noć. Na kraju su se u finalu sastale ekipe TO Orljava i TO Mihaljevci. Pobjedu, ali i veliki pehar odnijela je ekipa TO Orljava, koja je postala i pobjednik turnira 2017. godine. Treće mjesto osvojila je ekipa TO Babin Vir, a za najboljeg igrača proglašen je Matias Šulc.

Galerija slika