Petak, 23 Lipanj 2017 14:04

Više od 600 djece na nogometnom turniru u Vidovcima

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

TRODNEVNA SPORTSKA MANIFESTACIJA -

VIDOVCI – Drugu godinu za redom organiziran je nogometni turnir limača i limačića u kategorijama U-8 i U-10, u Vidovcima na kojem će nastupiti 50 ekipa i više od 600 malih nogometaša i nogometašica.

IMG 2379Na otvorenju turnira, na kojem su između ostalih nazočili požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i zamjenik požeškog gradonačelnika Mario Pilon, sve nazočne je pozdravio domaćin, predsjednik NK Dinamo Vidovci Tomislav Čabraja koji je poželio da pobjede oni najbolji.

- Kroz nogomet stječete iskustva i unapređujete svoje sposobnosti. Neka bude što manje ozljeda i neka na turniru pobjedi najbolji – rekao je Tomislav Čabraja.

Turnir je otvorio požeško-slavonski župan Alojz Tomašević koji je pohvalio rad NK Dinama Vidovci i predsjednika Tomislava Čabraje i njegovih suradnika gdje je evidentno koliko se i što radi.

- Drago mi je što imamo ovakav turnir ovdje i sudionike iz pet županija koji su se došli ovdje natjecati. Vi ste danas odlučili natjecati se sa željom pobijediti. Neki od vas imaju želju postati i Modrići i Šukeri i dr. Koliko vidim ovdje su i dame koje će se natjecati što je jako pohvalno – rekao je župan Tomašević koji je svima poželio što više uspjeha u natjecanju i osvojenih medalja

IMG 2412- Na turnir se odazvalo 50 ekipa iz pet županija, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravska i Zagrebačka na kojem će sudjelovati više kroz tri dana od 600 djece. To je trodnevno sportsko druženje, i kao takvo je najmasovnije u Požeško-slavonskoj županiji. Svaka ekipa će dobiti medalju za sudjelovanje, a prve tri ekipe za osvojena mjesta, a dobit će i sva djeca medalje za sudjelovanje – naglasio je Kruno Pranjić ispred organizatora turnira.

Tekst/foto: D.K.