Srijeda, 07 Lipanj 2017 09:40

FINALE KUPA: Slavonija i Slavija danas od 18,00 sati u Kutjevu

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

ŽUPANIJSKI NOGOMETNI KUP -

POŽEGA - U prostorijama Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije odlučeno je da će se finale Županijskog nogometnog kupa u kojem se sastaju trećeligaši Slavonija (Požega) i Slavija (Pleternica) odigrati u Kutjevu, danas (srijeda), 7. lipnja s početkom u 18,00 sati. 

Ždrijebom je odlučeno da će domaćin biti Slavonija koja će nastupiti u plavoj garnituri dok će Pleterničani u tom susretu koristiti rezervnu crvenu garnituru dresova. Uz tajnika Marijana Rudeža nazočni su bili predsjednik Slavonije Krunoslav Prpić i trener juniora Slavije Damir Bognar.

Povjerenik za suđenje NS PSŽ Siniša Sabljak odredio je i suce za taj susret. Glavni sudac će biti Mario Adžijević (Lipik) dok će mu pomoćnici biti Nikola Jurišić i Oliver Hrmić (Požega). Četvrti sudac je Dario Brkić (Požega). 

U slučaju neriješenog rezultata nema produžetaka već se odmah izvode jedanaesterci. Branitelj naslova je Slavija koja je prošle godine u finalu protiv Slavonije odigranom u Vidovcima upravo nakon jedanaesteraca osvojila Županijski nogometni kup.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska