Ponedjeljak, 15 Svibanj 2017 07:39

Judo klub Judo kan Požega na dva turnira

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

JUDO KLUB JUDO KAN POŽEGA NA PRVENSTVU HRVATSKE ZA ŽENE -

ZAGREB - U Zagrebu je u subotu 13. svibnja održano Prvenstvo Hrvatske u judu - Juniori (U-21) i djeca (U-14). Za Judo klub "Judokan" Požega u kategoriji -52 kilograma (Juniorke U-21) nastupila je prvenstvo Hrvatske 1Monika Pavličević i osvojila odlično 9. mjesto, dok je u kategoriji -57 kg ( djevojčice U-14) nastupila Marta Pamuklić i u Požegu donIjela brončanu medalju. Uz Martu u kategoriji ( djevojčica U-14) - 57 kg nastupila je i Sara Alaber, ali je ovaj put ostala bez plasmana, a u kategoriji (djevojčica U-14) - 48 kg nastupila je Petra Raguž i zauzela odlično 9. mjesto. Vodila ih je trenerica Ivana Grbeš.

MUŠKI DŽUDAŠI NA TURNIRU U AUSTRIJSKOM ZELTWEGERU

Muški dio ekipe Judo kluba Judo kan Požega bio je na Međunarodnom judo turniru u Zeltweger 2017 Austrija. Nastupili su s 7 natjecatelja i kući su donijeli 5 medalja.

Srebro je osvojio: Marin Sabo, a brončane medalje osvojili su: Angelica Lega, Leon Drašković, Rafael Skeledžić, Šimun Begović. Za klub su još nastupili ali ovaj put su nažalost ostali bez medalje Klaudio Pipinić i Branimir Banko.