Nedjelja, 07 Svibanj 2017 11:42

Slavonija doživjela težak poraz

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

3. HNL ISTOK - 26. KOLO -

BJELOVAR – SLAVONIJA 5:0

BJELOVAR – Gradski stadion Bjelovar. Gledatelja 150. Sudac Vugrinec (Sveti Đurađ).

STRIJELCI: 1:0 – Orač (25. -11m), 2:0 – Kolar (52), 3:0 – Rajić (57), 4:0 – Kozić (62), 5:0 – Šiprak (82).

BJELOVAR: Kovačević, Muniz Riberio, Hajdarović, Kozić, Pušić, Kuprešak, Kolar, Jakšić (od 65. Šiprak), Rajić (od 70. Elez), Tominac (od 65. Nikolić), Orač. Trener Marin Lalić.

SLAVONIJA: Rezo, Pavelić, Majstorović, Karačić, Boban (od 60. Jan Neruda), Sokić, Jakešević, Soldo, Podobnik, Božić (od 70. Puntarić), Zrnčić (od 46. Grbeš). Trener Robert Špehar.

Nogometašima Slavonije očito ne odgovara teren u Bjelovaru jer su nakon prošlogodišnje šestice u subotu dobili pet komada i doživjeli najuvjerljivi poraz od kada ih vodi trener Robert Špehar. Koliko ima opravdanja za ovaj dosta težak poraz procijeniti će stručni stožer Slavonije no da je ovaj poraz neugodno iznenađenje nitko ne može pobiti. Da li je prekretnica bila u 25. minuti kada su domaći poveli iz kaznenog udarca teško bi se moglo tvrditi, jer na odmor se otišlo minimalnim vodstvom Bjelovara. Očito da je Slavonija odigrala nešto slabije od 52. do 62. minute kada su igrači Bjelovara postigli tri pogotka i razbili sve nade igrača Slavonije da će moći nešto napraviti. Ovaj poraz je vrlo neugodan pred subotnji susret u Požegi protiv vodećeg Međimurja i sigurno će Slavonija morati dobro zapeti da ostvari povoljan rezultat, jer u protivnom će teško ostvariti zacrtani cilj.

Tekst: J. Neferović Foto: A. Protić