Ponedjeljak, 24 Travanj 2017 14:06

Pobjednici turnira rukometaši Valpova

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

RUKOMETNI TURNIR “POŽEŠKI DJEČACI 2017“ -

POŽEGA – U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi odigran je dvodnevni rukometni turnir Požeški dječaci. Tradicionalni turnir u svom 13. tom izdanju okupio je mlade rukometaše iz IMG 5470Požege, Pakraca, Slavonskog Broda, Osijeka, Našica, Valpova, Đakova, Bjelovara, Koprivnice, Siska, i Čazme.

- Završio je 13. turnir, vidjeli smo odličan rukomet bez ozljeda, naši požeški dečki su šesti, vrlo sam zadovoljan s njima, ali i sa svim sudionicima na turniru. Sav trud se isplatio - rekao je organizator turnira Hrvoje Jurković.

Najuspješniji su bili rukometaši Valpova, drugo mjesto je pripalo ekipi Bjelovara,a treći je bio Osijek. Medalje je uručio Željko Mitrović ispred Požeškog sportskog saveza.

- Već nekoliko zadnjih godina naš klub sudjeluje na turniru koji organizira kolega Jurković jer na taj način promoviramo rukomet i u Valpovu jer se radi o jednom jakom turniru na koji dolaze vrlo jake ekipe. Vrlo je važno za razvoj ovih mladih rukometaša da sudjeluju na ovakvim jakim turnirima, stvaraju prijateljstva i razmjenjuju iskustva - rekao je trener pobjedničke ekipe Alenko Bajer.

Tekst/foto: A. Protić