Utorak, 11 Travanj 2017 10:22

GD „Sokol“ osvojio 4 medalje

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

KUP HRVATSKE - REGIJA ISTOK U MUŠKOJ SPORTSKOJ GIMNASTICI - 1. KOLO B i C PROGRAM -

POŽEGA - U organizaciji gimnastičkog društva "Sokol " Požega proteklog vikenda održan je Kup Hrvatske regija istok u muškoj sportskoj gimnastici, B i C program. Natjecanje je održano u Sportskoj dvorani "Sokol " u Požegi, a natjecanje je otvorio predsjednik GD "Sokol " Bruno Horvat.

Na natjecanju su postignuti slijedeći rezultati, domaćin GD „Sokol“ Požega osvojio je ukupno 4 medalje u kategorijama mlađih kadeta, kadeti C program i Juniori B program, GD „Hrvatski Sokol“ Valpovo osvojio je također ukupno 4 medalje u kategorijama mlađih kadeta i Juniori C program, GK „Sokol“ Slavonski Brod osvojio je ukupno 2 medalje u kategorijama mlađih kadeta i kadeti B program, GK „Inova-Gim“ Osijek osvojio je ukupno 9 medalja u kategorijama kadeti C program i Juniori C program, a pobjednik natjecanja je GK „Hrvatski Sokol“ Vinkovci koji je ukupno osvojio 13 medalja u kategorijama mlađih kadeta, kadeti C program, kadeti B program, Juniori C program.

Voditelj natjecanja bio je prof. Zlatko Kraker, a medalje natjecateljima uručio je predsjednik GD „Sokol“ Požega Bruno Horvat.

Tekst/foto: A. Protić