Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 15 Ožujak 2017 11:44

Mikić donio tri boda Slaviji

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

3. HNL ISTOK – 17. KOLO -

KOPRIVNICA - SLAVIJA 0:1 (0:1)

KOPRIVNICA - Gradski stadion. Gledatelja 150. Sudac Patrik Kolarić (Strahoninec), pomoćnici Bacinger i Šprem (Varaždin). 

STRIJELAC: 0:1 Mikić (20).

kc slavija 1KOPRIVNICA: Tihelka, Tucaković, Zirdum, Srpak, Sminderovac, Srbljinović, Tuba, Rajić (od 64. Bubnjić), Bukovac (od 46. Kovačić), Ivanović, Pavlović. Trener Želimir Mešnjak. 

SLAVIJA: Petković, Kvaternik, Gomerčić, Jelčić, Žuljević (od 87. R. Bognar), V. Ančurovski, Mikić, Šubara, M. Peharda, I. Peharda, H. Ančurovski. Trener Dalibor Bognar. 

ŽUTI KARTONI: Tuba, Zirdum, Bubnjić (Koprivnica), V. Ančurovski, Kvaternik, H. Ančurovski, Šubara, Petković (Slavija).

IGRAČ UTAKMICE: Leo Mikić (Slavija).

Nogometaši Slavije u 17. kolu 3. HNL-istok pod reflektorima Gradskog stadiona u Koprivnici minimalnim rezultatom pobijedili su domaćina i tako upisali važna tri boda. Gosti iz Pleternice poveli su u samom početku, vratar Tihelka primio je pogodak u svoj kut. Nakon toga gosti su svim sredstvima branili prednost, te u pojedinim situacijama imali sreće što je Koprivnica propustila tri zicera, ali su i u par navrata mogli povećati prednost. 

kc slavija 2Činjenica je da mlada koprivnička momčad nije igrala dobro, no treba reći da je oštećena za čisti kazneni udarac krajem prvog poluvremena, kad je u kaznenom prostoru Slavije srušen Ivanović. Sudac se u još par navrata izgubio na terenu, no slično su izgledali i momci u zelenim dresovima. 

U razočaranju nakon novog poraza, trener gostiju Mešnjak novinarima je rekao kako razmišlja o odlasku, a Koprivnica će u subotu gostovati kod Varaždina i to bez Tube koji je dobio treći žuti karton, dok Slavija na svom terenu dočekuje Bjelovar.

Tekst/foto: Glas Slavonije