Ispiši ovu stranicu
Utorak, 14 Ožujak 2017 10:51

Pobjednik turnira ekipa Tekije

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

14. MALONOGOMETNI TURNIR GRADA POŽEGE -

POŽEGA – U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc odigran je 14. Malonogometni turnir Grada Požege koji od 2004. godine povodom obilježavanja Dana grada Požege i Grgureva organizira Požeški sportski savez pod pokroviteljstvom Grada Požege.

Na turniru je nastupilo 12 ekipa sastavljenih od djelatnika gradskih ustanova i poduzeća (Grad Požega, Tekija, Magma, Plamen, Metra, Kaznionica, Coloremajl, Policijska uprava Požeško – slavonska, Spin Valis, Hrvatska elektroprivreda, Tehnička škola, Alles).

Naslov pobjednika zasluženo je osvojila ekipe Tekije koja je u finalu uvjerljivo svladala ekipu Plamena rezultatom 7:2. U finalu je briljirao Krešimir Brkić koji je u samo sedam minuta postigao 4 pogotka za vodstvo Tekije od 4:1, a nakon toga su Krunoslav Prpić sa dva i Danislav Rašić sa jednim pogotkom samo potvrdili uvjerljivu pobjedu Tekije. Ivica Soldo je postigao oba pogotka za Plamen i malo ublažio poraz svoje ekipe kojoj je u finalu dosta nedostajao njihov najbolji igrač Josip Šipura.

Za Tekiju su naslov pobjednika osvojili Ivica Blašković, Krešimir Brkić, Nevio Berdi, Oliver Hrmić, Danislav Rašić, Krunoslav Prpić, Kristijan Kovačević, Eduard Pavičić i Ninoslav Parmaković. Pehare za prvo i drugo mjesto ispred organizatora je uručio dopredsjednik Saveza Tomislav Čabraja.

U utakmici za 3. mjesto Magma je rezultatom 1:2 poražena od Tehničke škole koja je najugodnije iznenađenje turnira jer su „Tehničari“ već u skupini izbacili ekipu Policijske uprave koja je prošle godine osvojila 2. mjesto. Pehare za 3. i 4. mjesto uručio je glavni tajnik Saveza Željko Mitrović. Ukupno je na turniru odigrano 16 utakmica koje su odlično vodili požeški nogometni suci Zdravko Matijević, Branko Budaj i Goran Bošnjak.

Tekst: Požeški sportski savez Foto: A. Protić

Galerija slika