Nedjelja, 05 Ožujak 2017 12:15

Slavija porazom krenula u nastavak sezone

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

3. HNL ISTOK – 16. KOLO -

SLAVIJA – BEDEM 0:1

PLETERNICA - Stadion S.Z. Šivo, gledatelja 150, sudac Kurbaša, pomoćnici Knez i Grofelnik.

STRIJELAC: 0:1 Božić (74).

SLAVIJA: Petković, Kvaternik, Jelčić, Žuljević (od 86. Jakovljević),V. Ančurovski, Mikić, Šubara, M. Peharda, I. Peharda, Solić (od 84. Bognar), H. Ančurovski (od 71. Gomerčić). Trener Dalibor Bognar.

BEDEM: Marijanović, Babić, Smolčić, Lučić, Validžić, Borko, Božić, Mrdeša, Ljaljić (od 61. Sambol), Raić-Sudar (od 90. Ujvari), Vuksanović. Trener Mladen Bartolović.

IGRAČ UTAKMICE: Ivan Validžić (Bedem).

Slavija je imala neuspješnu premijeru u nastavku trećeligaškog nadmetanja. Nakon nekoliko odličnih rezultata u pripremnim utakmicama poraženi su od Bedema koji je IMG 3232odigrao utakmicu u skladu sa svojim imenom. Igrači Mladena Bartolovića igrali su otvoreno i beskompromisno i za to su bili nagrađeni s tri boda u utakmici bez ijednog žutog kartona. Gledatelji su unatoč teškom terenu mogli vidjeti zanimljivu utakmicu s dosta prigoda na obje strane jer su oba takmaca tražila pogodak. Slavija ih je imala više u prvom dijelu, ali nisu niti jednu uspjeli iskoristiti. U 15. minuti na proigravanje Žuljevića, Mikić je tukao , ali preko gola. U 41. minuti Mikić je presjekao jednu loptu dodao Žuljeviću koji pogađa vanjski dio mreže. Bedem je također opasno prijetio, u 20. minuti stvorili su veliku gužvu u šesnestercu domaćih no lopta se nakon nekoliko pokušaja odbila u korner. Imali su i jednu pogođenu vratnicu nakon ubačaja Babića s desne strane. U drugom dijelu su se igrači Slavije počeli sve više otvarati tražeći pobjedu no do pogotka nisu uspjeli doći domaći nego gosti. Nakon jednog prekida s lijeve strane i odličnog ubačaja Mrdeše postigao je Bedem jedini pogodak na utakmici koji im je donio slavlje i tri velika boda. U skoku je najviši bio Božić i malo dodirnuo loptu te je proslijedio u malu mrežicu Petkovićevog gola. Pokušali su Pleterničani doći do izjednačenja no čvrsti Bedem predvođen iskusnim dvojcem Lučić-Validžić nisu mogli probiti. Slavija si je ovim porazom zakomplicirala situaciju uoči putovanja u Koprivnicu koja se nalazi u sličnoj situaciji kao i Pleterničani.

Tekst: P. Čuljak Foto: A. Protić