Ponedjeljak, 13 Veljača 2017 09:44

Slavonija pobijedila Mađarski PMFC

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

DRUGA PRIPREMNA UTAKMICA -

PMFC – SLAVONIJA 1:2

PEČUH - Stadion PMFC. Gledatelja 150.

STRIJELCI: 1:0 - Frank (37.), 1:1 - Pavelić (51.) 1:2 Bekavac (74.)

PMFC: Gábor (od 60. Somogyi), Kónya K. (od 46. Fekete), Fellai, Krapecz, Varga (od 46. Szabo), Turi (od 60. Rácz), Rácz (od 46. Hleba), Kónya D. (od 46. Nagy), Koller (od 60. Frank) Takács, Frank (od 46. Bodor). Trener Márton Gábor.

SLAVONIJA: Rezo, Sokić, Soldo, Podobnik, Božić, Karačić, Majstorović, Bekavac, Grbeš, Jakešević, Pavelić. Još su igrali Vasić, Puntarić, Pavić, Franjić, Čičak, Nović, Zrnčić, Banić, Majetić. Trener Robert Špehar.

Slavonija je drugu pripremnu utakmicu odigrala u Mađarskoj s tamošnjim trećeligašem PMFC iz Pečuha, momčadi koja želi dohvatiti drugoligaški rang. Iako su domaći nogometaši prvo poluvrijeme bili u vodstvu, Slavonija je u drugom poluvremenu igrala bolje i postigla dva pogotka, a strijelci su bili Pavelić i Bekavac, kojem je ovo prvi pogodak za Slavoniju.

Trener Špehar je po završetku utakmice napravio kratku analizu: - Zadovoljan sam igrom kompletne momčadi, odlično smo se nosili protiv PMFC-a, kojem je ovo bila generalka. Malo smo bili hendikepirani, jer smo igrali na umjetnoj travi a na to nismo navikli, ali svaki igrač je dao svoj doprinos u pobjedi. Mislim da smo ljetos od njih u Požegi izgubili s 6:2 i Mađari su ostali pomalo iznenađeni našom igrom. Treba reći da smo bili bez Ive Smojvira, koji je ostao zbog maturalne zabave, Brune Bobana i Romana Lazića zbog viroze, a Jan i Josip Neruda te Mislav Včelik su ozlijeđeni. Sigurno da nam nedostaje Kurbalić i na lijevom boku tražim određena rješenja. Za sada na toj poziciji vidim Mirka Soldu, koji me ugodno iznenadio, iako to nije njegovo mjesto, ali nametnuo se kao moguće rješenje. Nadam se da će nas ozljede mimoići i ako tako bude tada ćemo biti vrlo opaka momčad. Ne volim euforiju, ali ovo što dečki rade izgleda jako dobro - završio je svoju opservaciju trener Špehar.

Tekst: J. Neferović Foto: pmfc.hu