Ponedjeljak, 06 Veljača 2017 10:16

Nogometaši Slavonije pobijedili Oriolik

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PRVA PRIPREMNA UTAKMICA -

POŽEGA – Proteklog vikenda igrači Slavonije odradili su prvu pripremnu utakmicu protiv gostiju iz Oriovca, NK Oriolik. Na pomoćnom igralištu po lijepom i ugodnom vremenu, ali dosta natopljenom i blatnom terenu Slavonija je pobijedila rezultatom 5:4.

U prvom poluvremenu igrači Slavonije imali su više inicijative od gostiju te su taj period dobili rezultatom 4:1. Slavonija je od početka igrala sa prvim sastavom gdje su nedostajali Josip i Jan Neruda, Mislav Včelik te Bruno Boban.

Drugo poluvrijeme pomoćni trener Brkić u igru je uveo drugi sastav Slavonije gdje je šansa pružena mlađim igračima, odnosno juniorima i nekoliko novih igrača koju su na prijelaznom roku došli u redove Slavonije. Oriolik je nastavio igrati u svome početnom sastavu sa nekoliko izmjena, što je na kraju i rezultiralo smanjenu rezultata, odnosno pobjeda Oriolika 3:1 u drugom dijelu. 

Strijelci za Slavoniju bili su Matija Sokić, Mario Majstorović, Mirko Soldo, Marko Grbeš i Luka Banić. Za Oriolik pogotke su postigli Tomislav Ferić, Valentino Kuzmić, Goran Jurić i Matej Marušić.

- U razgovoru sa prvim trenerom Robertom Špeharom dogovorili smo se dati priliku svim igračima da svi iskažu svoje sposobnosti. Prvo poluvrijeme izrazito efikasno gdje smo bili borbeni i rastrčani što je i rezultiralo visokim rezultatom. Drugo poluvrijeme većinom su igrali naši juniori, naša perspektiva koja se kali i uči te s njima treba biti strpljiv jer su talentirani. Zadovoljan sam utakmicom gdje su i malobrojni gledatelji mogli uživati u puno golova - rekao je pomoćni trener Slavonije Krešimir Brkić.

Tekst/foto: A. Protić