Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 25 Lipanj 2012 17:08

Ekipno 2. mjesto za Luks racing team

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

BRDSKI BICIKLIZAM – ALPE ADRIA KUP SLOVENIJE I HRVATSKE  -

KAMNIK / SLOVENIJA – Prošlog vikenda vožen je Alpe Adria Kup u brdskom biciklizmu u Kamniku – Slovenija, koji se vozi kao zajednička utrka i boduje se za Kup Slovenije i Kup Hrvatske. Na utrci je uz bicikliste iz Ukrajine, Poljske, Austrije, Italije, Slovenije i Hrvatske nastupio i požeški Luks racing team sa šest natjecatelja, te polučili odličan uspjeh.

- U vrlo jakoj konkurenciji vrha europskog brdskog biciklizma naši biciklisti su pokazali odličnu spremnost i na kraju u ekipnom plasmanu zauzeli 2. mjesto. To je dokaz našeg dobrog rada i predanost našem cilju koji smo si zacrtali prošle sezone, a to je da u Kupu hrvatske budemo na postoljima. Trenutno smo na trećem mjestu u ukupnom poretku – istakao je predsjednik kluba Igor Marač.

Za Luks racing team u Kamniku su vozili: u kategorija Elite, Matej Skuzin i zauzeo 4. mjesto, a Bruno Šimčik  6. mjesto. U kategorija Junior,  Antonio Rusan i zauzeo        2. mjesto, srebrna medalja, Marko Radoš  3. mjesto, brončana medalja i Krešimir Banović 4. mjesto. U kategorija Kadeti mlada biciklistica Dea Pavičić zauzela je 4. mjesto, te 1. mjesto i zlatnu medalju u kategoriji kadetkinja.

Već 01. srpnja očekuje ih utrka za Kup Hrvatske koja se vozi u našem Turniću, te prednost domaće staze žele iskoristiti za što bolji plasman. Ljubitelje brdskog biciklizma pozivamo stoga u Turnić slijedeće nedjelje kada dolaze najbolji biciklisti Hrvatske.