Utorak, 31 Siječanj 2017 10:52

Dodijelili priznanja za najuspješnije judaše

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

PRVA GODIŠNJA SKUPŠTINA JUDO KLUBA KUTJEVO -

ČAGLIN – Proteklog vikenda u Čaglinu u privatnom objektu obitelji Lukas, održana je prva godišnja skupština Judo kluba „Kutjevo“ sa svojom sekcijom iz Čaglina. Na skupštini, koja se sastojala od dva dijela, prisustvovalo je oko 170 uzvanika. U prvom službenom dijelu, predstavljen je rad kluba u 2016. godini, financijsko stanje kluba u 2016. godini te su dodijeljena priznanja za najuspješnije judašice i judaše u prošloj godini. Tako su za postignute rezultate u 2016. godini priznanje dobili Ivona Bošnjak i Marta Vidmar od djevojčica te Petar Marjanović, Matija Dražetić i Vinko Šapina kod dječaka. Na skupštini su dodijeljene i diplome za sve judašice i judaše koji su uspješno savladali tehnike juda na polaganju za učeničke KYU pojaseve koje se održalo u Kutjevu prije dva tjedna.

Za bijelo-žuti pojas položili su Gabrijel Pečurlić i Marko Tonček. Za žuti pojas položili su Petra Grgurić, Lorena Grgurić, Ivona Švajda, Lara Pečurlić, Marta Vidmar, Helena Bobinac, Lana Knaus, Jakov Šipoš, Petar Marjanović te Jasmin Kavazović. Za žuto-narančasti pojas položili su Lorena Švajda, Ivana Grgić, Marija Marjanović, Goran Miloš, Marin Knaus, Jona Šipoš i Matija Dražetić. Za narančasti pojas položili su Sara Antunović, Marija Lučić, Nina Barić, Anđela Marković te Matej Franjić.

U drugom, opuštenijem dijelu, nakon večere, gosti su se uz živu glazbu, bogate tombole te ples srca zabavljali do dugo u noć.

Tekst: A. Protić Foto: Judo klub Kutjevo