Srijeda, 25 Siječanj 2017 09:40

Osvojili 1. mjesto na međunarodnom turniru u Zagrebu

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

IZNIMAN USPJEH UČENIKA OSNOVNE ŠKOLE „DOBRIŠA CESARIĆ“ U MALOM NOGOMETU -

POŽEGA – Nakon što su postigli izniman uspjeh u sportskom natjecanju, ravnateljica Osnovne škole „Dobriša Cesarić“ u Požegi, Zvjezdana Krip, primila je danas učenike sudionike i pohvalila ih. Razlog je uspjeh na Međunarodnom turniru u malom nogometu „ Kid's winter trophy 2016.“ koji se odvijao 17. i 18. prosinca 2016. godine u Zagrebu, gdje su učenici koji pohađaju školu malog nogometa sa ekipom osvojili 1. mjesto u mlađoj skupini (2008. godište) te 4. mjesto u starijoj skupini (2004. godište).

To su učenici: Matej Šipoš, Vito Crnjac, Šimun Katić, Dominik Mesić, Domagoj Mesić, Fran Soukup, Šimun Perak, Luka Perković, Josip Radić, Marko Tais, Leo Papak, Roko Anić i Borna Soukup.

Voditelj škole nogometa Mario Raguž, profesor tjelesne i zdravstvene kulture, istaknuo je kako su na svakom turniru uvijek negdje u završnici i da su u regiji odmah nakon Škole nogometa Osijek. - Osim samih rezultata izuzetno je bitan timski rad. Nije važna samo igra, već i pristojno ponašanje tijekom utakmica zbog čega ekipa često dobiva i priznanja za „fair play“. Također, škola mora biti na prvome mjestu. Dječaci se moraju dokazati prvenstveno kao dobri učenici, a tek onda slijede sportske aktivnosti,“ ističe nadalje njihov trener Mario Raguž.

Prijemu su također sudjelovale učiteljice razredne nastave Snježana Potočnjak i Đurđica Gatjal koje su izuzetno ponosne na svoje učenike.
Ravnateljica škole Zvjezdana Krip čestitala je svim učenicima na iznimnom uspjehu i poručila im: „Ponosni smo na vas!“