Subota, 31 Prosinac 2016 09:38

Poklon paketići za djecu s posebnim potrebama Udruge Osmijeh

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

NOGOMETNE “HUMANE ZVIJEZDE” DAROVALE DJECU U PLETERNICI -

PLETERNICA – Nekoliko godina nogometne „Humane zvijezde“ na području Požeštine odigrale su nekoliko nogometnih utakmica u humanitarne potrebe, te su svojim dobročinstvom i djelima već poznati na našem području. Udruga djeluje na području cijele Hrvatske već 13 godina, a najradije se odazivaju kada je u pitanju pomoć za djecu, posebno bolesne djece i djece s posebnim potrebama.

Tako su posjetili i pleterničku Udrugu djece s posebnim potrebama i poteškoćama „Osmijeh“ u njihovim novim prostorima koje im je uredio grad Pleternica, te darivali svu djecu poklon paketićima, naravno slatkim paketićima koji su najveća radost za djecu.

- Pred nama je blagdan Svete obitelji a i mi smo jedna velika obitelj. Prije nekoliko mjeseci ovdje smo bili jako lijepo primljeni i odlučili smo ponovo doći za blagdan Svete obitelji i skromno vas darivati. Nije to ništa veliko ali je od srca. “Humane zvijezde” svake godine obilaze po dva mjesta tako da smo danas u Županji i Pleternici – rekao je predsjednik Udruge Branko Tušek zaželjevši djeci i njihovim roditeljima puno sreće i zdravlja. Također je u dogovoru s vodstvom pleterničke udruge obećao da će se odazvati i odigrati jednu humanitarnu utakmicu za pomoć u radu udruge.

Uz Tušeka sa “Humanim zvijezdama” došao je i izbornik Ivica Grnja, te Ivica Pejnović s pleterničkog područja koji već duže vrijeme djeluje humanitarno sa zvijezdama. Na poklonima za svih 24-ero djece zahvalila se tajnica udruge, Vesna Rezo.

Tekst/foto: Vladimir Protić