Ponedjeljak, 05 Prosinac 2016 15:01

Golman gostiju Bubalo zaključao vrata

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

RUKOMET MUŠKI: 2. HRL istok - 9. kolo -

POŽEGA – BROD 25:33 (13:17)

POŽEGA – Dvorana T. Pirc. Gledatelja 200. Suci Emanović i Mikić (oba Štivica).

POŽEGA: Ćosić, Kiš 5, Grbeš 6, Vlašić, Petrović 1, Bešlić 1, Štetić 2, Tomičić, Balenović 1, Grgurić 5, Gelenčir 4, Franjić, Tukonić. Trener Dario Anić.

BROD: Krznarić, Sertić 2, Bohm, Vukoje, Janjić 7, Veselić, Rašić 8, Prusina, Sarić 1, Didić 1, Bubalo, Marić, Duvnjak1, Okružnik 3, Vuković 4, Šutalo 6. Trener Antun Županić.

Rukometaši Požege jesenski dio prvenstva zaključili su porazom u dvorani T. Pirc protiv ekipe Broda iz Slavonskog Broda. U sastavu Požege ponovno se moglo vidjeti nekoliko "starih" lica, jer očito da trener Anić nema dovoljan broj igrača i iz toga je teško izvući maksimum s kojim bi se mogao ostvariti dobar rezultat. Ponovno su na parket izašli Štetić, Balenović i Grgurić kako bi pomogli u ovoj utakmici, ali na žalost gosti su pokazali da imaju puno više kvalitetnih pojedinaca i uz sva nastojanja domaćih igrača na kraju pobjeda je zasluženo pripala Brodu. Nakon prvog poluvremena i zaostatka od pogotka tinjala je nada da bi se moglo doći barem do boda, no u drugom poluvremenu vratar Broda Goran Bubalo, koji je nekoliko sezona bio na vratima Požege "zaključao" je svoja vrata i tako dao sigurnost svojoj momčadi i dosta je zaslužan za pobjedu Broda. Trener Dario Anić je istakao da su brođani bolja momčad i da su zasluženo pobijedili.

Tekst: J. Neferović Foto: arhivska fotografija