Ponedjeljak, 05 Prosinac 2016 14:44

Požeški borci ponovno na postoljima

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

KICKBOXING KLUB „BUSHIDO“ POŽEGA NA PRIJEDORSKOM KUPU NACIJA -

PRIJEDOR - Natjecateljski tim kickboxing kluba Bushido nastupio je na "KUPU NACIJA" koji je održan u Prijedoru (BiH), protekle subote te se ponovno predstavili na najbolji mogući način. Na turniru je nastupilo 270 boraca iz 35 klubova.

Za požeški kickboxing klub u ringovnim disciplinama Lowkick i Fullcontact nastupili su: - Marija Franjić, juniorka Lowkick do - 60 kg, uspjela je doći do postolja osvojivši brončanu medalju, - Robert Marks, senior Lowkick do - 63 kg, također dolazi do postolja sa brončanom medaljom, - Aleksandar Kukić, senior do - 91kg, osvaja zlatnu medalju, - Karlo Kapetanović, senior, Fullcontact do - 67 kg ovoga puta pokazao je svu ljepotu i raskoš kickboxinga i osvojio zlatnu medalju u Fullcontactu te je ujedno proglašen za najboljeg borca turnira. Svojoj kolekciji odličja dodati će i pehar za najboljeg borca. Karlo je polufinalni meč završio prekidom u drugoj rundi da bi finale dobio uvjerljivom pobjedom sudačkom odlukom 3:0. 

Ovo je za požeške borce bio odličan test forme pred završni turnir sezone "Croatia open" koji se održava 17. prosinca. Konstantni rezultati koje ostvaruju ovi mladi požeški borci samo je dokaz kvalitetnog i predanog rada u Kickboxing klubu „Bushido“ u kojemu sa članovima rade treneri Saša Božić i Igor Krizmanić.

Tekst: A. Protić Foto: Kickboxing klub Bushido