Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 18 Travanj 2012 11:30

Četiri medalje i titula najboljeg kluba

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

KICKBOXING KLUB „BUSHIDO„ NA PRVENSTVU HRVATSKE  -

POREČ - Državno prvenstvo u kickboxingu za juniore u disciplini K-1 Style na kojemu je nastupio proteklog vikenda i požeški Kickboxing klub Bushido donijelo je veliki uspjeh ovom klubu. Natjecala su se 23 kluba iz cijele Hrvatske s ukupno 92 natjecatelja, a iz Bushida su nastupili 2 juniora, 2 juniorke i jedan senior.

P1050976Patricia Mršić osvojila je zlatnu medalju i postala nova državna prvakinja za 2012.g. u kategoriji do  - 60 kg pobijedivši u finalu svoju suparnicu sa uvjerljivih 3:0.

Tea Scania Đakić osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do – 70 kg.

Filip Marušić osvojio je srebrnu medalju  u kategoriji do – 67 kg izgubivši u finalu u kojemu su odlučivale nijanse.

Tomislav Ivčetić osvoji je srebrnu medalju  u kategoriji do – 63,5 kg.

Josip Križanović nastupio je u seniorskoj skupini u kategoriji do – 81 kg, te nažalost nije uspio proći kvalifikacije. Josipu je ovo prva borba na velikom natjecanju.

P1060015- Dodatnu težinu ovim sportskim rezultatima daje činjenica da su osvojeni u jednoj od najtežih disciplina u kojoj su osim udaraca rukama i nogama, dozvoljeni i udarci protivnika koljenima. Od 23 renomirana kluba koja su nastupla na ovome državnom natjecanju u grad Požegu donijeli smo i još jedno veliko priznanje, Kickboxing klub Bushido proglašen je najboljim juniorskim klubom na državnom prvenstvu te nagrađen peharom koji ostaje u trajnom vlasništvu kluba. Titula državne prvakinje i osvajanjem 3 srebrene medalje kao i titula najboljeg juniorskog kluba dokaz je kontinuiteta i kvalitete rada sa mladima u ovome klubu borilačkih sportova i kojemu radimo kao treneri Saša Božić i ja – rekao je Igor Krizmanić.